📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Ateivei?! Jusu nuomones!
277 žinutės · 60,481 peržiūros
🕐 2014-06-24 21:55 #121
FeelingHigh parašė:
[quote]Deaglle3 parašė:
[quote]FeelingHigh parašė:
[quote]LaurynasVP parašė:
[quote]Deaglle3 parašė:
AS ateiviais tikiu nes pries kelius metus kai ejau miegot pro langa ziurejau ir greit praskrido zalias lankas apvalus

Stpdv kaimynas bumerangą metė ir viskas.. :D[/quote]

Jeigu man būtų metę bumerangą pro langą naktį , tai garantuotai būčiau kaimyno nepalikęs gyvo :D[/quote]

Nu kai tamsu nemanau kad bumerangas matytusi :D[/quote]

Nudažai neoninėm spalvom ir matos :D[/quote]

Arba led'us įpiso su batierkom :D
🕐 2014-06-24 22:04 #122
LaurynasVP parašė:
[quote]Deaglle3 parašė:
[quote]Deaglle3 parašė:
AS ateiviais tikiu nes pries kelius metus kai ejau miegot pro langa ziurejau ir greit praskrido zalias lankas apvalus

Stpdv kaimynas bumerangą metė ir viskas.. :D[/quote]

Jeigu man būtų metę bumerangą pro langą naktį , tai garantuotai būčiau kaimyno nepalikęs gyvo :D[/quote]

Nu kai tamsu nemanau kad bumerangas matytusi :D[/quote]

Nudažai neoninėm spalvom ir matos :D[/quote]

Arba led'us įpiso su batierkom :D[/quote]

Tokius "NSO" dažnai sumaišo su "krentančiom žvaigždėm..."ir Fejerverkais.
Redaguota 2014-06-24 22:04
🕐 2014-06-24 22:12 #123
Jei mūsų gyvenimas simuliacija, tai tipo kažkas lošia toki geima kaip spore:D Ir tas kas lošia axujenas playeris ateivisi yra, kuriam tuoj atsibos tas žaidimas :D
🕐 2014-06-24 22:54 #124
Rimtas parašė:
Jei mūsų gyvenimas simuliacija, tai tipo kažkas lošia toki geima kaip spore:D Ir tas kas lošia axujenas playeris ateivisi yra, kuriam tuoj atsibos tas žaidimas :D

Tj cj
🕐 2014-06-24 23:27 #125
nu piz.. jus cia pašnekat ''Stpdv kaimynas bumerangą metė ir viskas''
''Arba led'us įpiso su batierkom''|-()
🕐 2014-06-25 00:38 #126
Aš tikiu nes sapnavau kaip praskrenda skraidanti lekštė (nso) su gražiom bei spalvotom lemputėm.
🕐 2014-06-25 01:34 #127
mcfan parašė:
Aš tikiu nes sapnavau kaip praskrenda skraidanti lekštė (nso) su gražiom bei spalvotom lemputėm.
wow.:D aš tai niekada nemačiau, bet man mama pasakojo, kad kai ji buvo maža nakti mate kažkokia šviesa ir ji buvo labai ryški kaip diena ir apšvietė labai dideli plota nes jų namas buvo netoli nemažo miško, o šviesa sklido iš už miško. manau, kad tai buvo kažkas susija su ateiviais ir nuo to laiko kai man mama tai papasakojo aš tikiu ateiviais.
🕐 2014-06-25 10:10 #128
TheImprezaWRX parašė:
[quote]mcfan parašė:
wow.:D aš tai niekada nemačiau, bet man mama pasakojo, kad kai ji buvo maža nakti mate kažkokia šviesa ir ji buvo labai ryški kaip diena ir apšvietė labai dideli plota nes jų namas buvo netoli nemažo miško, o šviesa sklido iš už miško. manau, kad tai buvo kažkas susija su ateiviais ir nuo to laiko kai man mama tai papasakojo aš tikiu ateiviais.[/quote]

O mano tėvas iš viso pasakojo, kad su goblinu bendravo. Sakė, kad ėjo bišku, tik žiūri juda visas medis.. * paeina už jo, žiūri krč kažkokia žalia šviesa į akį pliekia, tai pasiėmė nuo žemės plytą ir metė tėn, tada staiga dingo ta šviesa. Priėjo arčiau, žiūri goblinas ten guli, trys dantys išmušti (dabar visus nešiojasis ant kaklo), tai palaukė, kol atsigaus, iki tol nutempė iki namų, pastatė alaus, išgerė, pašnekėjo ir išsiskirstė. Nuo to karto aš goblinais tikiu. Beje, jie ne tokie jau ir blogi reiškia.

:D
🕐 2014-06-25 10:29 #129
LaurynasVP parašė:
[quote]TheImprezaWRX parašė:
[quote]mcfan parašė:
wow.:D aš tai niekada nemačiau, bet man mama pasakojo, kad kai ji buvo maža nakti mate kažkokia šviesa ir ji buvo labai ryški kaip diena ir apšvietė labai dideli plota nes jų namas buvo netoli nemažo miško, o šviesa sklido iš už miško. manau, kad tai buvo kažkas susija su ateiviais ir nuo to laiko kai man mama tai papasakojo aš tikiu ateiviais.[/quote]

O mano tėvas iš viso pasakojo, kad su goblinu bendravo. Sakė, kad ėjo bišku, tik žiūri juda visas medis.. * paeina už jo, žiūri krč kažkokia žalia šviesa į akį pliekia, tai pasiėmė nuo žemės plytą ir metė tėn, tada staiga dingo ta šviesa. Priėjo arčiau, žiūri goblinas ten guli, trys dantys išmušti (dabar visus nešiojasis ant kaklo), tai palaukė, kol atsigaus, iki tol nutempė iki namų, pastatė alaus, išgerė, pašnekėjo ir išsiskirstė. Nuo to karto aš goblinais tikiu. Beje, jie ne tokie jau ir blogi reiškia.

:D[/quote]
Kartą mačiau kaip virš mano kaimo praskrido drakonas, nuo tada tikiu drakonais..ai pala čia Skyrim.
🕐 2014-06-25 10:35 #130
Machinery parašė:
[quote]mcfan parašė:

Kartą mačiau kaip virš mano kaimo praskrido drakonas, nuo tada tikiu drakonais..ai pala čia Skyrim.[/quote]\

Kartą kaime buvau pagavęs vilką , kuris buvo graži moteris , o tada mane prilupo panda su karve..ohh wait...čia gi warcraft'as..
Redaguota 2014-06-25 10:38
🕐 2014-06-25 10:58 #131
Nespejom savo planetos normaliai istyrinet, o jau visokiu kosmosu ateiviu norim...
🕐 2014-06-25 11:39 #132
NoScope parašė:
Nespejom savo planetos normaliai istyrinet, o jau visokiu kosmosu ateiviu norim...

**Išgriaut
🕐 2014-06-25 11:49 #133
LaurynasVP parašė:
[quote]NoScope parašė:

*Išgriaut[/quote]

*Išnaikint ir išgriaut
🕐 2014-06-25 17:32 #134
Deaglle3 parašė:

Koks jausmas tuo metu uzpludo? :)
🕐 2014-06-25 17:36 #135
LaurynasVP parašė:
[quote]mcfan parašė:

arba tavo tevas turi lakia fantazina arba nezinau, goblinui parsivedus namo alaus statyt :D
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti