🕐 2014-07-02 19:00
Taip tikiu Mazeikuose Penktadienio vakara ejau namo is klubo taj man atrodo kazkokie ateivei bande mane pagronti tai begau begau
ponasvelnes parašė:
o seip kas yra mates ufo ?
as du kartus esu mates bet tokius paprastus kur tiesiok sviesos kamuolis kabo ore ir dingsta paskui akimirksniu po kaskiek laiko
gali buti kad tie dalikai yra tiesiok kaskoks gamtinis reiskinis kurio mes negalim paiskinti nes jis you know in air negali jo patirinieti normaliai
NoScope parašė:
[quote]ponasvelnes parašė:
as du kartus esu mates bet tokius paprastus kur tiesiok sviesos kamuolis kabo ore ir dingsta paskui akimirksniu po kaskiek laiko
gali buti kad tie dalikai yra tiesiok kaskoks gamtinis reiskinis kurio mes negalim paiskinti nes jis you know in air negali jo patirinieti normaliai
jonasz11 parašė:
[quote]Lezayn parašė:
[quote]NoScope parašė:
jonasz11 parašė:
elektrinis, beveik tas pats.
NoScope parašė:
[quote]PC GaMeR parašė:
[quote]Rimtas parašė:
O jus truputi daugiau pasidomekit kas tikrai yra arti zemes, tai menulis. Ir dar pasidomekit, kodel jav ir rusija nebevykdo skrydziu i ja ir kodel buvo atsaukti keli apolo paskutinei skrydziai, kurie buvo jau paruosti skrydziui ir paskutinemis dienomis buvo atsaukti. Zodziu ateisiu prie pc numesiu idomiu video, sia tema.
Assassin parašė:
Taip tikiu Mazeikuose Penktadienio vakara ejau namo is klubo taj man atrodo kazkokie ateivei bande mane pagronti tai begau begau
NoScope parašė:
ponasvelnes parašė:
[quote]NoScope parašė:
SpicyMeo parašė:
Hey, turiu dar truputeli ziniu! Kaip jums toks teiginys, kad Vokieciai per antra pasauliny kara kure nso skraidancias lekstes? Vat, hehe is pradziu taip pat tai buvo uzslaptinta, bet veliau viskas buvo atskleista ir netgi rode tas lekstes kaip jos buvo pagamintos.. Kaip manote is kur vokieciai suzinojo apie toki laiva, na vistiek manau is niekur nesusigalvotu, nors ir jie daug naujoviu atrado kaip ir tos dujos kurias panaudojo kare.. Visgi, manau ne be reikalo vokieciai atlikinejo bandymus su zmonemis. Tiesa, nors tie lavai ir buvo pastatyti jie nesugebejo isvystyti didelio greicio, nezinau gal varikliai buvo per silpni arba kuras buvo per silpnas..
Na bet kokiu atveju norejau pasidalinti sia minti su jumis ir suzinoti jusu nuomone apie tai! lauksiu jusu nuomones zemiau :)