📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Ateivei?! Jusu nuomones!
277 žinutės · 60,492 peržiūros
🕐 2014-06-25 22:39 #181
SpicyMeo parašė:
[quote]Lezayn parašė:
Man tokia nesąmonė nepatinka su tais lygiais. Manau yra taip: Reinkarnacija ir nepriimu kitokių variantų.

Visada but atviras pasauliui, neuzsisedek prie vienos minties ir ja tiketi visa gyvenima yra nelogiska, tai priestarauja saves tobulejimaui, nes negali atrasni nauju galbut geresniu keliu ir visad lieki vidutinybe :)

P.S. nieko nenoriu izeisti, tai tik mano ideja :)[/quote]

Nieko šiuo pasisakymu ir neįžeidi. Aš tik pasakau, jog šitie"Lygiai" Man atrodo neįtikėtinai. Reinkarnacija ,mano manymu, - logiškiausias variantas, O tai, kad mūsų kūrėjai ateiviai tuo labiau. Nuo gimimo visiems yra kalama į galvą, jog visa tai sukūrė Dievas. Bet mokslas Dievo, kaip po kūrėjo egzistavimą neigia. Aš tikiu tiek į Dievą, tiek į faktą, jog esame ne vieni. Manau logiškiausia nutraukti šias diskusijas apie ateitį, nes mes jos niekaip nenuspėsime. Laikas parodys, ar mes žengsime į naują "Lygį", ar Liksime čia kur esame. :)
🕐 2014-06-25 22:44 #182
NoScope parašė:
[quote]Rimtas parašė:
[quote]mcfan parašė:
Blemba, tai kokiam aš lygyje būsiu kai užaugsiu, jei kai man 12, aš maždaug 166cm....

Matos, kad 12... Taigi rašiau, mes esam pirmas lygis, žmones, antras lygis dievas, į kūrį dabar tikim, trečias egipto dievai, ketvirto nepamenu, o penktas tai mūsų kurėjai...[/quote]

Idomiai cia, "dog head" pranasesnis uz zmogu su "magiskomis galiomis"[/quote]
🕐 2014-06-25 22:47 #183
gytoox221 made my day :D (rofl)
Lezayn, sadly kai jau laikas parodys turbut visi kurie cia diskutavo bus deed, nebent ofc isras koki daikta kuris prailgina gyvenima ar kazka tokio lolz
Gameri reik atsargumo (nors jis ir nevisada padeda) tad pasakysiu kad cia tik mano nuomone tokia ir nereik cia carnage pradet
Redaguota 2014-06-25 22:47
🕐 2014-06-25 23:00 #184
Ateiviai tikri.. Mes tikrai nevieni sioj visatoj! Pasidomekit musu visatos dydziu ir suprasit! Ir beje as esu mates tikra, gyva ateivi...
🕐 2014-06-25 23:02 #185
gytoox221 parašė:
[quote]NoScope parašė:
[quote]Rimtas parašė:
[quote]mcfan parašė:
Blemba, tai kokiam aš lygyje būsiu kai užaugsiu, jei kai man 12, aš maždaug 166cm....

Matos, kad 12... Taigi rašiau, mes esam pirmas lygis, žmones, antras lygis dievas, į kūrį dabar tikim, trečias egipto dievai, ketvirto nepamenu, o penktas tai mūsų kurėjai...[/quote]

Idomiai cia, "dog head" pranasesnis uz zmogu su "magiskomis galiomis"[/quote][/quote]

Redaguota 2014-06-25 23:02
🕐 2014-06-25 23:19 #186
benke parašė:
Ateiviai tikri.. Mes tikrai nevieni sioj visatoj! Pasidomekit musu visatos dydziu ir suprasit! Ir beje as esu mates tikra, gyva ateivi...

Kaip jis atrodė? Ar ir tu sapnavai jį?
🕐 2014-06-25 23:21 #187
Rimtas parašė:
[quote]benke parašė:

Kaip jis atrodė? Ar ir tu sapnavai jį?[/quote]

Tamsu buvo.. Lipo pro langa. Bet jei rimtai tai esu mates kazkoki keista dalyka danguje kai buvau mazas.
Redaguota 2014-06-25 23:22
🕐 2014-06-25 23:22 #188
benke parašė:

nesi tu matęs jokio ateivio :D
🕐 2014-06-25 23:25 #189
EXTENZZO parašė:
[quote]benke parašė:

nesi tu matęs jokio ateivio :D[/quote]

:D... Pasakosiu toliau.. Tas daiktas kuri maciau danguje svytejo visokiom spalvom ir judejo nu... Pakankamai greitai! Beje mano kaimynai budami sode nufilmavo kazkoki keista geltona objekta panasu i zvaigzde jis lb lb greitai judejo! Ir tai tikrai nebuvo lektuvas.. Jis judejo visokiom kryptim! Aukstyn! Zemyn! Kairen! Desinen! Aisku savo akim nemaciau tik maciau vaizdo irasa... Cia tikra istorija! Patikekit manim db tikrai neprikolinu..
🕐 2014-06-25 23:27 #190
sarkazmas per kraštus pilas? :D
🕐 2014-06-25 23:30 #191
benke parašė:
[quote]EXTENZZO parašė:
[quote]benke parašė:

:D... Pasakosiu toliau.. Tas daiktas kuri maciau danguje svytejo visokiom spalvom ir judejo nu... Pakankamai greitai! Beje mano kaimynai budami sode nufilmavo kazkoki keista geltona objekta panasu i zvaigzde jis lb lb greitai judejo! Ir tai tikrai nebuvo lektuvas.. Jis judejo visokiom kryptim! Aukstyn! Zemyn! Kairen! Desinen! Aisku savo akim nemaciau tik maciau vaizdo irasa... Cia tikra istorija! Patikekit manim db tikrai neprikolinu..[/quote]

As esu mates suduka kuris pirmyn, zemyn skraidziojo, tipo i viena puse paskui i kita ir vel i ta pacio ir t.t. nelabai supratau kas ten bet ir neemiau i galva labai
🕐 2014-06-25 23:30 #192
benke parašė:
[quote]EXTENZZO parašė:
[quote]benke parašė:

:D... Pasakosiu toliau.. Tas daiktas kuri maciau danguje svytejo visokiom spalvom ir judejo nu... Pakankamai greitai! Beje mano kaimynai budami sode nufilmavo kazkoki keista geltona objekta panasu i zvaigzde jis lb lb greitai judejo! Ir tai tikrai nebuvo lektuvas.. Jis judejo visokiom kryptim! Aukstyn! Zemyn! Kairen! Desinen! Aisku savo akim nemaciau tik maciau vaizdo irasa... Cia tikra istorija! Patikekit manim db tikrai neprikolinu..[/quote]Juk sakiau ismest likusius narkotikus, damn.
🕐 2014-06-25 23:32 #193
lukinisss parašė:
[quote]benke parašė:
[quote]EXTENZZO parašė:
[quote]benke parašė:

:D... Pasakosiu toliau.. Tas daiktas kuri maciau danguje svytejo visokiom spalvom ir judejo nu... Pakankamai greitai! Beje mano kaimynai budami sode nufilmavo kazkoki keista geltona objekta panasu i zvaigzde jis lb lb greitai judejo! Ir tai tikrai nebuvo lektuvas.. Jis judejo visokiom kryptim! Aukstyn! Zemyn! Kairen! Desinen! Aisku savo akim nemaciau tik maciau vaizdo irasa... Cia tikra istorija! Patikekit manim db tikrai neprikolinu..[/quote]Juk sakiau ismest likusius narkotikus, damn.[/quote]

Taigi cia tikrai taip buvo! As dar issigandau.. Pradejau galvot apie visokias ateiviu invazijas.. :(
🕐 2014-06-25 23:32 #194
EXTENZZO parašė:
sarkazmas per kraštus pilas? :D

Real story gi
🕐 2014-06-25 23:33 #195
benke parašė:
[quote]lukinisss parašė:
[quote]benke parašė:
[quote]EXTENZZO parašė:
[quote]benke parašė:

:D... Pasakosiu toliau.. Tas daiktas kuri maciau danguje svytejo visokiom spalvom ir judejo nu... Pakankamai greitai! Beje mano kaimynai budami sode nufilmavo kazkoki keista geltona objekta panasu i zvaigzde jis lb lb greitai judejo! Ir tai tikrai nebuvo lektuvas.. Jis judejo visokiom kryptim! Aukstyn! Zemyn! Kairen! Desinen! Aisku savo akim nemaciau tik maciau vaizdo irasa... Cia tikra istorija! Patikekit manim db tikrai neprikolinu..[/quote]Juk sakiau ismest likusius narkotikus, damn.[/quote]

Taigi cia tikrai taip buvo! As dar issigandau.. Pradejau galvot apie visokias ateiviu invazijas.. :([/quote]Narkasas visus taip veikia. As snekejau su skraidanciu drambliu ir man gerai
Redaguota 2014-06-25 23:33
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti