GrizZzLy parašė:
* Gameris nuosavo Dr. Kaledausko susilauke ! ;D
Del BloodyZero amziaus visiskai klysti .
Klystu tikrai nevisiškai, nes arba neklystu, arba esu labai arti, mat jei jam būtų daugiau, išvadinčiau atsilikėliu.
O, ir gražu, kad pagaliau apie save daugiau parašei, moron! :)
BloodyZero parašė:
Kaip uzknisa kai atsiranda ir aiskina visokie. „As suauges, visiems ir taip aisku, kad as uz tave vyresnis, todel patylek ir blah blah blah. Yra viena tiesa ir taska, jei ivairiuose tinklapiuose nededi nosiniu ir kitu skirybos zenklu, reiskia esi kvailas...”
Ir beto, o protingasai xujax'ai, burna uztrauktuko neturi, o jeigu ir turetu, kaip ji butu imanoma issitraukti...be logikos biski tu cia. Ir beto, kas cia per sakinys, taisyklinguoli? Kaip tu, ir tu puikiai supranti...Tai cia taip iseina, kad sedziu as ir as, jo?
Štai ir nesubrendėlis prabilo. Na, dar atsakysiu į šitą jo žinutę ir eisiu laukan atsikvėpti nuo jūsų visų paistalų:
Mane irgi užknisdavo, bet aš anaiptol nesakydavau nieko, ir viskas būdavo gerai. Ir tikrai nesijaučiau verčiamas tylėti, o pats tai darydavau. Deja, tu ten pacitavai kažkokio žmogaus žodžius su kabutėmis - nei aš pažįstu jo, nei ką.
Teip, vardą šūdiną įsidėjau. Tyčia. Žinojau, kad nebūsiu mėgiamas mažųjų piračiukų. Matai, kalbėjau netiesiogine prasme dėl užtrauktuko, tik tu per mažas, kad suprastum. Sakiau UŽsitraukti, tai vat eik į Fielmann ir nusipirk padorius akinius.