📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
🔒 UŽDARYTA Balandžio 1-oji
212 žinutės · 63,265 peržiūros
🕐 2012-04-04 12:02 #196
xujax parašė:
[quote]BloodyZero parašė:
Tu juk supranti, kad uz stumima ant gamerieciu gali gauti ispejima, veliau ir bana?

Taip, puikiai suprantu. Tik tu viską pradėjai, tai kažin ant ko eitų visa kaltė.
Be to, aš rečiausiai keikiuosi iš jūsų visų.

[quote]Teveliai nuperka kiekviena pageidauta zaidima, tai tada ir aiskina kitiems, kad kiti apgailetini, del to nes ju neperka, o atsisiuncia nemokamai.

Aš pinigus užsidirbu pats, nes man tėveliai tik mažam pirkdavo žaidimus. Ir aš nesiskundžiu, o tu elgiesi kaip paskutinis šiknius ir pumpuoji savo gigabaitus per kokį torrenčiuką arba zmulę.
Apgailetina cia tik viena matau...

Dažnai į veidrodį žiūri.[/quote]

Kalbedamas apie apgailetina, kalbejau apie tave.

Ir aš nesiskundžiu, o tu elgiesi kaip paskutinis šiknius ir pumpuoji savo gigabaitus per kokį torrenčiuką arba zmulę. - Kada as sakiau, kad tu skundiesi? Ir nori man pasakyti, kad jei as siunciuosi nemokamai zaidimus, tai esu *? Paaiskin tai visiesm ~6000 gamerio nariu...
🕐 2012-04-04 12:08 #197
Klausyk xujax, man labai įdomu kai kas. Jeigu tu toks jau šventas ir perki visus žaidimus pats tai kaip atradai šitą svetainę? Ir negalima visų vadinti kažkokiais tai bruožais jeigu neperka. Dauguma turi savo priežastis. Beje aš pvz turiu PS2 legaliai pirkta, ir visi jo žaidimai legalus, be chipo. Ir vos tik geresni atveža perku. Ir pats ant steam ir orgin kartais nusiperku, bet kitiem gali būti svarbios priežastys kodėl neperka.
Redaguota 2012-04-04 12:10
🕐 2012-04-04 12:13 #198
BloodyZero parašė:

Kalbėdamas žiūrėjai į veidrodį? Dar gražiau :)
Ir aš nesiskundžiu, o tu elgiesi kaip paskutinis šiknius ir pumpuoji savo gigabaitus per kokį torrenčiuką arba zmulę. - Kada as sakiau, kad tu skundiesi? Ir nori man pasakyti, kad jei as siunciuosi nemokamai zaidimus, tai esu *? Paaiskin tai visiesm ~6000 gamerio nariu...

Tu nesakei, kad aš skundžiuosi. Aš sakiau. Kodėl tu turi viską daryt?
Taip, jeigu nesumoki kūrėjams, ko jie nusipelno už savo sunkų darbą - tu dvėseliena. Ir aš neaiškinsiu to kiekvienam, nes jūsų tarpe yra ir normalių, išprususių ir dirbančių žmonių.

R0x0y parašė:
Klausyk xujax, man labai įdomu kai kas. Jeigu tu toks jau šventas ir perki visus žaidimus pats tai kaip atradai šitą svetainę? Ir negalima visų vadinti kažkokiais tai bruožais jeigu neperka. Dauguma turi savo priežastis. Beje aš pvz turiu PS2 legaliai pirkta, ir visi jo žaidimai legalus, be chipo. Ir vos tik geresni atveža perku. Ir pats ant steam ir orgin kartais nusiperku, bet kitiem gali būti svarbios priežastys kodėl neperka.

Paprastai. Panaršai biškį ir randi, kaip ir kitas lame svetaines. Visai neseniai sakiau, kad aš pats nesu visiškai šventas, taigi eik puslapį atgal ir skaityk. Aš ne visus vadinu pagal jų bruožus, tik tuos lepšius, kurie gadina akis prie kompo daugumą laiko. Tai tiesiog žiauru, ir dar jeigu jie kažkokie nelegalūs pirdžiai... viršūnė. Šaunuolis dėl PS2, rimtai sakau. Jeigu žmogus bent kiek pasistengia ir valioja ką nors nusipirkti, tada jisai nusipelno tų žaidimų. Darbo yra visur.
Redaguota 2012-04-04 12:17
🕐 2012-04-04 12:15 #199
"Taip, jeigu nesumoki kūrėjams, ko jie nusipelno už savo sunkų darbą - tu dvėseliena." Kaip tai po galais gali būt logiška?
🕐 2012-04-04 12:15 #200
xujax parašė:
[quote]BloodyZero parašė:

Kalbėdamas žiūrėjai į veidrodį? Dar gražiau :)

Tu nesakei, kad aš skundžiuosi. Aš sakiau. Kodėl tu turi viską daryt?
Taip, jeigu nesumoki kūrėjams, ko jie nusipelno už savo sunkų darbą - tu dvėseliena. Ir aš neaiškinsiu to kiekvienam, nes jūsų tarpe yra ir normalių, išprususių ir dirbančių žmonių.[/quote]

Sakai sunku darba? Is MW2 padare BO ir MW3, istorijos pakeistos, kitokiek mapai uzdeti. Kiekvieno kaina patylesiu...Ilgai aiskint, bet apie ka as tikiuosi supratai.
🕐 2012-04-04 12:19 #201
R0x0y parašė:
"Taip, jeigu nesumoki kūrėjams, ko jie nusipelno už savo sunkų darbą - tu dvėseliena." Kaip tai po galais gali būt logiška?

Put it simply: jei nesumoki kūrėjams už jų pastangas nupirkdamas jų produktą, tu jo nevertas.

Rings any bells?
🕐 2012-04-04 12:20 #202
BloodyZero parašė:
Sakai sunku darba? Is MW2 padare BO ir MW3, istorijos pakeistos, kitokiek mapai uzdeti. Kiekvieno kaina patylesiu...Ilgai aiskint, bet apie ka as tikiuosi supratai.

Paprastas atsakymas: kam pirkti? Nepirk, bet ir nesisiųsk, jei žinai, kad brangus šlamštas.
🕐 2012-04-04 12:20 #203
Rimtai dabar is as isikisiu jei tu perki zaidimus tai eik i games.lt ir girkis o cia piratu puslapis , pvz as turiu gal ~5 legalius zaidimus , na o kam man juos pirkti jei galiu dykai gauti ? Jei nebebus galimybes gauti dykai turbut tik tada nusipiksiu viena kita geresni zaidima arba susiveiksiu kitaip .Man idomu xujax is kur tu pinigu gauni pats uzdyrbi ar tevai perka ?Nes jei geras zaidimas vienas is naujesniu kainuoja apie 200lt perkant per steam ar origin pigiau bet vistiek dideli pinigai .
🕐 2012-04-04 12:23 #204
Xujax neatsakei į klausimą, Jei toks tu jau šventas ir perki žaidimus tai kaip atradai šitą puslapį?
🕐 2012-04-04 12:24 #205
R0x0y parašė:
Xujax neatsakei į klausimą, Jei toks tu jau šventas ir perki žaidimus tai kaip atradai šitą puslapį?

Kaip atradai ir ivis ko cia tada atsibeldei?
🕐 2012-04-04 12:24 #206
Dowexx parašė:
Rimtai dabar is as isikisiu jei tu perki zaidimus tai eik i games.lt ir girkis o cia piratu puslapis , pvz as turiu gal ~5 legalius zaidimus , na o kam man juos pirkti jei galiu dykai gauti ? Jei nebebus galimybes gauti dykai turbut tik tada nusipiksiu viena kita geresni zaidima arba susiveiksiu kitaip .Man idomu xujax is kur tu pinigu gauni pats uzdyrbi ar tevai perka ?Nes jei geras zaidimas vienas is naujesniu kainuoja apie 200lt perkant per steam ar origin pigiau bet vistiek dideli pinigai .

O tau būtų smagu, kai tu kurtum žaidimą, ir tau nemokėtų nė cento? Ar tau būtų smagu, kai norėtum gauti pinigų, užsidirbti, o gautum špygą iš pirato? Pasiklausk savęs.
Ar tu aklas, blemba? Nueik į 10 psl ir pasiskaityk ar aš pats uždirbu, ar man perka.
O dėl paskutinio tavo sakinio - aš visko neperku, tik tikrai gerus ir vertus mano pinigų geimus.
🕐 2012-04-04 12:26 #207
xujax parašė:
[quote]Dowexx parašė:

O tau būtų smagu, kai tu kurtum žaidimą, ir tau nemokėtų nė cento? Ar tau būtų smagu, kai norėtum gauti pinigų, užsidirbti, o gautum špygą iš pirato? Pasiklausk savęs.
Ar tu aklas, blemba? Nueik į 10 psl ir pasiskaityk ar aš pats uždirbu, ar man perka.
O dėl paskutinio tavo sakinio - aš visko neperku, tik tikrai gerus ir vertus mano pinigų geimus.[/quote]
* tu atsakyk į klausimą, Jei toks tu jau šventas ir perki žaidimus tai kaip atradai šitą puslapį?
Redaguota 2012-04-04 12:26
🕐 2012-04-04 12:26 #208
R0x0y parašė:

Panaršiau ir radau. Galvoji jį sunku rasti?
Kas čia iš viso, šnipų gvardija? Gestapas?
🕐 2012-04-04 12:26 #209
xujax parašė:
[quote]R0x0y parašė:

Panaršiau ir radau. Galvoji jį sunku rasti?
Kas čia iš viso, šnipų gvardija? Gestapas?[/quote]
Bet tai ko ieškojai man labai įdomu? Piratinių žaidimu ar ne?
🕐 2012-04-04 12:27 #210
R0x0y parašė:
* tu atsakyk į klausimą, Jei toks tu jau šventas ir perki žaidimus tai kaip atradai šitą puslapį?

* ne tau rašiau, *e.
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti