Killeris parašė:
Xujax: "kieteko" atėjai pavaidint .?
Sorry, ne ten pataikei ; ) .
Supranti mes iš tokių kaip tu tik mėšlą padarom, nes tipo jūs "Kieti", "Turit proto" ..
Tikrai sakau, kad tu ne toks, nes nerašytum čia savo rašliavų nelaimingų ..
Gameris.lt puslapyje žmonės susirenka gauti pagalbos, siūstis žaidimus, linksmai pabendrauti, o ne kovoti su tokiais kaip tu : ) .
Tikiuosi gerbsi kitus, ir eisi iš čia : ) .
Gintaxas : manau tau reikėtų visus "Protinguolius", "Kietekus" mesti iš gamerio .
Ir įvesti taisyklę, kad į Gameris.lt puslapį gali prisijungti žmonės turintys tik 16 m .
Ne, atėjau paspam'inti. Pataikiau ten, nesijaudink ;) Kiek matau, pats tokiais tikslais čia sėdi... ranka nuo ,,Enter" mygtuko kylinėja, kad tarpelius dedi po kiekvienos ,,kietos" fraziukės? Tai žinai, iš jūsų mėšlo daryti net nereikia, nes jūs - sukrušti piračiukai, jums viskas gerai, kai pumpuojat viską už dyką, ar ne? Ar negerai jaučiasi? :) Dar pasakyk, kad klystu. Ir taip, proto turiu, kai pas jus anaiptol nuo valandų prie kompiuterio smegenys baigia išvarvėti kartu su akimis. Vaikus deda į moderatorių pareigas - juokas ima.
Aš niekam neprieštarauju, išskyrus tam nelemtam faktui, kurį paryškinau - jūs siunčiatės žaidimus. UŽ DYKĄ. Visa kita labai gerai, bet šis faktas daro jus apgailėtinais. Ir netgi ne aš pradėjau visą šitą mėšlą, o kažkoks išminčius Zero atsakė į mano žinutę, kuri net nebuvo niekam skirta = dėmesio stokelė.
Ir nesiruošiu niekur iš čia eiti :)
Atsakas į tavo žinutę Gintaxui: Taip... aš irgi taip manau, jeigu tikslas yra priveisti tinklapį atsilikėlių. Pripažinkim - visi kartais būnam ,,protinguoliais", na o dėl ,,kietekų" - nežinau, jei kam ir pridera toks stilius, tai tegul ir būna.
Dėl antro punkto labai pritariu - man pačiam visai neseniai suėjo 16. Jeigu išmestų, čia būtų tikrai švariau, ir aš čia tikrai nespam'inčiau.
Dabar visiems ,,laidų riteriams": O! Iš karto paaiškėjo, kiek čia privisę visokių nešešiolikamečių. Well done, @killer'i! Aš taip ir maniau, kad čia tokių apstu yra.
...ir pradėjo visokie 13mečiai rašinėti ,,O prasau! jus cia pergrieztai nedarykit to", kiti - ,,Man 14. Na ir kas?"
Vat ir tas - įveskit visus apribojimus ir bus maladiec.