📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
🔒 UŽDARYTA Balandžio 1-oji
212 žinutės · 63,267 peržiūros
🕐 2012-04-03 21:45 #181
Šauktukų Manija parašė:
Tie kurie zaidimus siunciasi uz dyka yra apgailetini? Ivardink bent viena priezasti kodel!!! Jei zmogus nori sutaupyti pinigus ir isleisti juos kokiam nors geresniam daiktui, nei zaidimas, tai jau priskaitomas prie apgailetinu? Pats TU apgailetinas - tiek tegaliu pasakyti. Ateini i piratiniu zaidimu web'a ir aiskini, kad piratauti negerai? Buka tavo logika...

P.S. As is idejos uz tave vyresnis, todel mazvaikiu nevadink...

Aprimk, tik neprarask nervų :D Taip, jie apgailėtini, nes
1. nesumoka kūrėjams pinigų, kurių jie nusipelno.
Fsio, viena priežastis. O jeigu žmogus ,,taupo pinigus" visą savo gyvenimą, tai tegul

Ne, tu esi apgailėtinas, nes tiesiog esi apgailėtinas. Ir neturi darbo :D

Fantazuoji dėl amžiaus.
Redaguota 2012-04-03 21:47
🕐 2012-04-03 21:47 #182
GrizZzLy parašė:
That still doesn't cover the fact that you were an as-shole to the whole community T_T

Already stated in my previous post, as-swipe.
🕐 2012-04-03 21:48 #183
Copycat parašė:
Xujax * lauk iš čia.
Dabar pagalvok , ar reikia tokiu bajeriu cia ? :)

Kur tas ,,bajeris"? :D
Redaguota 2012-04-03 21:50
🕐 2012-04-03 21:48 #184
xujax parašė:
[quote]Šauktukų Manija parašė:
Tie kurie zaidimus siunciasi uz dyka yra apgailetini? Ivardink bent viena priezasti kodel!!! Jei zmogus nori sutaupyti pinigus ir isleisti juos kokiam nors geresniam daiktui, nei zaidimas, tai jau priskaitomas prie apgailetinu? Pats TU apgailetinas - tiek tegaliu pasakyti. Ateini i piratiniu zaidimu web'a ir aiskini, kad piratauti negerai? Buka tavo logika...

Fsio, viena priežastis. O jeigu žmogus ,,taupo pinigus" visą savo gyvenimą, tai tegul

Fantazuoji dėl amžiaus.[/quote]

Prakalbo tas kuriam vos suejo 16m. , o didziaja dali zaidimu gavo is brolio...

O del amziaus nefantazuoju...
🕐 2012-04-03 21:52 #185
BloodyZero parašė:

Sakiau ,,keli", dar į Fielmann neužėjai?
Not talking from experience here.
Pačiam suėjo vos 14, ar kiek ten tau.
🕐 2012-04-03 21:54 #186
xujax parašė:
[quote]BloodyZero parašė:

Pačiam suėjo vos 14, ar kiek ten tau.[/quote]

Nekalbi is patirties sakai? Paciam reiketu prasitrint akis...Man 16...
🕐 2012-04-04 07:17 #187
xujax parašė:
[quote]BloodyZero parašė:

Pačiam suėjo vos 14, ar kiek ten tau.[/quote]

as kiek skaiciau, tai nevieno sykio neradau zodzio parasyto "keli"...
n00b is want get pro web... so f00l...
P.S. sorry for my english grammar...
Redaguota 2012-04-04 07:17
🕐 2012-04-04 09:08 #188
Pradėjot į smulkmenas kibti, ar ne? Nebeturit ką įdomaus pasakyt - nesakykit.

EnlorsE parašė:

xujax parašė:
Taip, turiu kelis piratinius žaidimus iš apie 600

Paryškinau, kad matytum. Čia to paties žodžio daugiskaitos galininkas.

*ing nubz, just can't think straight.

BloodyZero parašė:

Kaip tu neįdomiai kalbi, net žiovulys suėmė. Na o jeigu tau tikrai 16, tada sakyčiau šiek tiek protiškai atsilieki.
Redaguota 2012-04-04 09:13
🕐 2012-04-04 09:22 #189
xujax parašė:
Pradėjot į smulkmenas kibti, ar ne? Nebeturit ką įdomaus pasakyt - nesakykit.

[quote]EnlorsE parašė:

xujax parašė:
Taip, turiu kelis piratinius žaidimus iš apie 600

Paryškinau, kad matytum. Čia to paties žodžio daugiskaitos galininkas.

*ing nubz, just can't think straight.

BloodyZero parašė:

Kaip tu neįdomiai kalbi, net žiovulys suėmė. Na o jeigu tau tikrai 16, tada sakyčiau šiek tiek protiškai atsilieki.[/quote]

Jeigu tau čia nepatinka ir atėjai tik šakotis, tai dink iš čia...
🕐 2012-04-04 09:35 #190
zmule217 parašė:
Jeigu tau čia nepatinka ir atėjai tik šakotis, tai dink iš čia...

Niekas nesakė, kad man čia nepatinka. Tarp kitko šakojiesi daug labiau nei aš.

O jeigu dar aiškiau - aš išvis nesišakoju, tik spam'inu. Just sayin'.
Redaguota 2012-04-04 09:38
🕐 2012-04-04 09:46 #191
BloodyZero parašė:
[quote]xujax parašė:
[quote]Šauktukų Manija parašė:

Fantazuoji dėl amžiaus.[/quote]

O del amziaus nefantazuoju...[/quote]
Gal čia truputi jau per vėlai atsiliepsiu, bet būk geras vaikas ir nebesvaik. Visų pirma Kur tu matei parduotuvėse naujesnių žaidimų? Bentjau pas mane tai akmens amžiaus iškasenos tenai guli. Visų antra get a job, visiškai nepagalvotai pasakyta, kaip žmogus gaus darba jei dažniausiai tiem kas žaidžia nei 18 nebūna, vyresniem jau nebe žaidimai galvoi, mokslai renginiai ir t.t. tiesiog laiko nebėra. Nusipirk su kortele? Iš kur gauti viena genijau tu? Irgi 18 reikia. Skolintis? O jei Tėvai knisa prota kad gali pinigus nuvogt? Iš draugų? O jei draugų kurie kortą turi neturiu? O gal tiesiog žmogus nusipirko diską, kažkoks * subraižė ir nenori už ta patį šlamšta permokėt, O gal tiesiog pirmą kartą nori pabandyt. Tavo pasakimas cituoju "Ne, tu esi apgailėtinas, nes tiesiog esi apgailėtinas. Ir neturi darbo :D" yra pats kvailiausias šitame forume. taigi kitą karta kai sakysi pirma galvok galva o ne šikna. Ir bendrai ateina kažkoks vierchas čia gauna tarp profilio vieną žvaigždutė ir visą forumą skirstit pradeda į normalius ir nenormalius nors pirma apie save reikėtu susimastyt. Na tikiuosi išvalyt tavo galvoj mėšla tokios žinutės pakaks.
Redaguota 2012-04-04 09:51
🕐 2012-04-04 09:58 #192
Is Gameris forumo taisykliu.
Forumo taisyklės:

6. Nevartoti necenzūrinės kalbos(keiksmažodžių).
7. Nefleiminti(Flame - "peštynės"/įžeidinėjimas).
8. Nedaryti OffTopico(OffTopic - pranešimai/komentarai, neatitinkantys temos).
9. Nefloodinti(Flood - beprasmiai, pasikartojantys pranešimai/komentarai).
10. Nespaminti(S.P.A.M. Stupid Pointless Annoying Material/Message - Kvaila Beprasmė Erzinanti Medžiaga/Pranešimas/Komentaras).
--------------------------------------
Jei ketinat toliau viens ant kito varyti darykit tai PM'ais arba per koki skype.
Cya

Nnnu
🕐 2012-04-04 11:23 #193
R0x0y parašė:
Gal čia truputi jau per vėlai atsiliepsiu, bet būk geras vaikas ir nebesvaik. Visų pirma Kur tu matei parduotuvėse naujesnių žaidimų? Bentjau pas mane tai akmens amžiaus iškasenos tenai guli.

Tai kas tu per žmogus blemba, kad eini į parduotuves kur akmens amžiaus žaidimai? Ir durnius žino, kad normalus žmogus nusipirktų žaidimą Steam'e. Būdų yra tikrai daug, tik nesigink, tu sumaltas pirate.
Visų antra get a job, visiškai nepagalvotai pasakyta, kaip žmogus gaus darba jei dažniausiai tiem kas žaidžia nei 18 nebūna, vyresniem jau nebe žaidimai galvoi, mokslai renginiai ir t.t. tiesiog laiko nebėra.

Tai suauk pagaliau! Jei žaidimo neįperki tai koks per čiūvas esi? Tikras žmogus darbą visada randa - ar tai pas žmogų nueina dirbt, ar dar ką nors, o ne sėdi kaip sušiktas tinginys ir pumpuoja žaidimus nete. Susimąstyk, prote.
Nusipirk su kortele? Iš kur gauti viena genijau tu? Irgi 18 reikia. Skolintis? O jei Tėvai knisa prota kad gali pinigus nuvogt? Iš draugų? O jei draugų kurie kortą turi neturiu? O gal tiesiog žmogus nusipirko diską, kažkoks * subraižė ir nenori už ta patį šlamšta permokėt, O gal tiesiog pirmą kartą nori pabandyt.

Oho, kiek daug patirties turi! Čia jau viskas ir taip aišku, kad nesi suaugęs, o sukrušta padugnė kaip ir dauguma kitų. Yra normalių žmonių ir jie nesiskundžia ir neskleidžia erezijų kaip tu. Ir man, kaip tu čia pasakojai, taip kad kas kitas subraižytų diską yra nutikę tik kelis kartus visam gyvenime, nes aš juos moku saugoti ir nedalinu bet kam.
Tavo pasakimas cituoju "Ne, tu esi apgailėtinas, nes tiesiog esi apgailėtinas. Ir neturi darbo :D" yra pats kvailiausias šitame forume.

Tik nepradėk :D Ši tavo citata yra pati kvailiausia visam forume, nes tai ką pasakiau yra visiškai suprantama. Jis yra tiesiog apgailėtinas piratas kaip ir tu.
taigi kitą karta kai sakysi pirma galvok galva o ne šikna. Ir bendrai ateina kažkoks vierchas čia gauna tarp profilio vieną žvaigždutė ir visą forumą skirstit pradeda į normalius ir nenormalius nors pirma apie save reikėtu susimastyt. Na tikiuosi išvalyt tavo galvoj mėšla tokios žinutės pakaks.

Oh wow, taip pasakyt gali bet kas. O kuo tu galvojai, kai rašei savo žinutę? Bulve? :D Gaunu vieną žvaigždutę jūsų dėka, kad jūs elgiatės kaip avių birbintojai ir tiesiog neužsičiaupiat, ir dar nenorit taikstytis ir neigiat, kad esat piratai. Tie, kurie išleidžia bent tiek pinigų kiek jie sutaupo ant žaidimų - aš juos gerbiu, bet tokias utėles reikia trucint.
Ir nereikia to banalaus šūdo ,,susimąstyt apie save" - elgiuosi taip tik šitame tinklapyje, o visur kitur esu tikrai gerbiamas, pareigingas ir padedantis narys, tik jūs darotės savo nuomones apie mane iš mano elgiasio. Elgiuosi taip TIK ŠITOJ SKYLĖJ, smegenų plovikli.

Nnnu parašė:
Is Gameris forumo taisykliu.
Forumo taisyklės:

6. Nevartoti necenzūrinės kalbos(keiksmažodžių).
7. Nefleiminti(Flame - "peštynės"/įžeidinėjimas).
8. Nedaryti OffTopico(OffTopic - pranešimai/komentarai, neatitinkantys temos).
9. Nefloodinti(Flood - beprasmiai, pasikartojantys pranešimai/komentarai).
10. Nespaminti(S.P.A.M. Stupid Pointless Annoying Material/Message - Kvaila Beprasmė Erzinanti Medžiaga/Pranešimas/Komentaras).
Jei ketinat toliau viens ant kito varyti darykit tai PM'ais arba per koki skype.
Cya
---------------------------------------

Tos taisyklės man iš visų apytiksliai 10 forumų kuriuose lankausi seniai išmoktos mintinai, ir aš puikiai suprantu, ką darau. Dėkui ir cya tau.
Redaguota 2012-04-04 11:32
🕐 2012-04-04 11:42 #194
Tu juk supranti, kad uz stumima ant gamerieciu gali gauti ispejima, veliau ir bana?

Teveliai nuperka kiekviena pageidauta zaidima, tai tada ir aiskina kitiems, kad kiti apgailetini, del to nes ju neperka, o atsisiuncia nemokamai. Apgailetina cia tik viena matau...
Redaguota 2012-04-04 11:45
🕐 2012-04-04 11:58 #195
BloodyZero parašė:
Tu juk supranti, kad uz stumima ant gamerieciu gali gauti ispejima, veliau ir bana?

Taip, puikiai suprantu. Tik tu viską pradėjai, tai kažin ant ko eitų visa kaltė.
Be to, aš rečiausiai keikiuosi iš jūsų visų.

[quote]Teveliai nuperka kiekviena pageidauta zaidima, tai tada ir aiskina kitiems, kad kiti apgailetini, del to nes ju neperka, o atsisiuncia nemokamai.

Aš pinigus užsidirbu pats, nes man tėveliai tik mažam pirkdavo žaidimus. Ir aš nesiskundžiu, o tu elgiesi kaip paskutinis šiknius ir pumpuoji savo gigabaitus per kokį torrenčiuką arba zmulę.
Apgailetina cia tik viena matau...

Dažnai į veidrodį žiūri.
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti