R0x0y parašė:
Gal čia truputi jau per vėlai atsiliepsiu, bet būk geras vaikas ir nebesvaik. Visų pirma Kur tu matei parduotuvėse naujesnių žaidimų? Bentjau pas mane tai akmens amžiaus iškasenos tenai guli.
Tai kas tu per žmogus blemba, kad eini į parduotuves kur akmens amžiaus žaidimai? Ir durnius žino, kad normalus žmogus nusipirktų žaidimą Steam'e. Būdų yra tikrai daug, tik nesigink, tu sumaltas pirate.
Visų antra get a job, visiškai nepagalvotai pasakyta, kaip žmogus gaus darba jei dažniausiai tiem kas žaidžia nei 18 nebūna, vyresniem jau nebe žaidimai galvoi, mokslai renginiai ir t.t. tiesiog laiko nebėra.
Tai suauk pagaliau! Jei žaidimo neįperki tai koks per čiūvas esi? Tikras žmogus darbą visada randa - ar tai pas žmogų nueina dirbt, ar dar ką nors, o ne sėdi kaip sušiktas tinginys ir pumpuoja žaidimus nete. Susimąstyk, prote.
Nusipirk su kortele? Iš kur gauti viena genijau tu? Irgi 18 reikia. Skolintis? O jei Tėvai knisa prota kad gali pinigus nuvogt? Iš draugų? O jei draugų kurie kortą turi neturiu? O gal tiesiog žmogus nusipirko diską, kažkoks * subraižė ir nenori už ta patį šlamšta permokėt, O gal tiesiog pirmą kartą nori pabandyt.
Oho, kiek daug patirties turi! Čia jau viskas ir taip aišku, kad nesi suaugęs, o sukrušta padugnė kaip ir dauguma kitų. Yra normalių žmonių ir jie nesiskundžia ir neskleidžia erezijų kaip tu. Ir man, kaip tu čia pasakojai, taip kad kas kitas subraižytų diską yra nutikę tik kelis kartus visam gyvenime, nes aš juos moku saugoti ir nedalinu bet kam.
Tavo pasakimas cituoju "Ne, tu esi apgailėtinas, nes tiesiog esi apgailėtinas. Ir neturi darbo :D" yra pats kvailiausias šitame forume.
Tik nepradėk :D Ši tavo citata yra pati kvailiausia visam forume, nes tai ką pasakiau yra visiškai suprantama. Jis yra tiesiog apgailėtinas piratas kaip ir tu.
taigi kitą karta kai sakysi pirma galvok galva o ne šikna. Ir bendrai ateina kažkoks vierchas čia gauna tarp profilio vieną žvaigždutė ir visą forumą skirstit pradeda į normalius ir nenormalius nors pirma apie save reikėtu susimastyt. Na tikiuosi išvalyt tavo galvoj mėšla tokios žinutės pakaks.
Oh wow, taip pasakyt gali bet kas. O kuo tu galvojai, kai rašei savo žinutę? Bulve? :D Gaunu vieną žvaigždutę jūsų dėka, kad jūs elgiatės kaip avių birbintojai ir tiesiog neužsičiaupiat, ir dar nenorit taikstytis ir neigiat, kad esat piratai. Tie, kurie išleidžia bent tiek pinigų kiek jie sutaupo ant žaidimų - aš juos gerbiu, bet tokias utėles reikia trucint.
Ir nereikia to banalaus šūdo ,,susimąstyt apie save" - elgiuosi taip tik šitame tinklapyje, o visur kitur esu tikrai gerbiamas, pareigingas ir padedantis narys, tik jūs darotės savo nuomones apie mane iš mano elgiasio. Elgiuosi taip TIK ŠITOJ SKYLĖJ, smegenų plovikli.
Nnnu parašė:
Is Gameris forumo taisykliu.
Forumo taisyklės:
6. Nevartoti necenzūrinės kalbos(keiksmažodžių).
7. Nefleiminti(Flame - "peštynės"/įžeidinėjimas).
8. Nedaryti OffTopico(OffTopic - pranešimai/komentarai, neatitinkantys temos).
9. Nefloodinti(Flood - beprasmiai, pasikartojantys pranešimai/komentarai).
10. Nespaminti(S.P.A.M. Stupid Pointless Annoying Material/Message - Kvaila Beprasmė Erzinanti Medžiaga/Pranešimas/Komentaras).
--------------------------------------
Jei ketinat toliau viens ant kito varyti darykit tai PM'ais arba per koki skype.
Cya
---------------------------------------
Tos taisyklės man iš visų apytiksliai 10 forumų kuriuose lankausi seniai išmoktos mintinai, ir aš puikiai suprantu, ką darau. Dėkui ir cya tau.