tu neasi mates manes nervoto tode nesakik
antra kaip noriu taip rasau man dalampaski ar as su klaidom ar be ju rasau
3 is savo metu cie sakai kat 8 ? taip ir maniau gerai vaikas nesik i kelnes negaudisiu gyvenk sau kolkas
ponasvelnes parašė:
3 is savo metu cie sakai kat 8 ? taip ir maniau gerai vaikas nesik i kelnes negaudisiu gyvenk sau kolkas
Parasyk be klaidu, nes puse rasto tavo nesupratau.
Redaguota 2012-04-18 21:13
DeivisCola - as irgi jo rasto nesuprantu
Buvau parduotuveje ir nusipirkau batona su pasibaugusiu galiojimu
Visi tikriausiai tik vakar 9gag atradot ane?
Nezinau ar skaitysis tai apgavyste bet buvo taip: ieinu i parduotuve pasiemu cipsu, ledu, prieinu prie kasos paduodu pinigus ir tada pardaveja apziurejus prekes, pasieme pinigus ir atidave juos atgal. Taip ir likau us draugais nesuprates kas tada ten buvo ;D
Nesenei nusipirkau is parduotuves pasenusiu traskuciu
onexcv parašė:
[quote]DeivisCola parašė:
[quote]ponasvelnes parašė:
Parasyk be klaidu, nes puse rasto tavo nesupratau.[/quote]
ku**a koks tu tuupas "ponasvelnes" ;DD
Deivis maladec esi + neklausyk ka tas MEDELIS burbuliuoja ;D[/quote]
galva nusiskusk
karoce viena karta as gerai kat ceki pajiemiau pirkau ledus tai iseja i lauka paziurim ziurim kaskokie ledai visi skirtingus ledus pirkom tai visi ledai su kaskokiu zaliu sudu aplipe.Tai karoce ejom pas savininke kente sako labai atsiprasau visus ir daugiau pinigus atidave .Sako nesakikit niekam mes isimsim visus ledus paziesim kas ten buvo
Redaguota 2012-04-19 14:18
ponasvelnes parašė:
[quote]onexcv parašė:
[quote]DeivisCola parašė:
[quote]ponasvelnes parašė:
Parasyk be klaidu, nes puse rasto tavo nesupratau.[/quote]
ku**a koks tu tuupas "ponasvelnes" ;DD
Deivis maladec esi + neklausyk ka tas MEDELIS burbuliuoja ;D[/quote]
galva nusiskusk
karoce viena karta as gerai kat ceki pajiemiau pirkau ledus tai iseja i lauka paziurim ziurim kaskokie ledai visi skirtingus ledus pirkom tai visi ledai su kaskokiu zaliu sudu aplipe.Tai karoce ejom pas savininke kente sako labai atsiprasau visus ir daugiau pinigus atidave .Sako nesakikit niekam mes isimsim visus ledus paziesim kas ten buvo [/quote]Tik ka tema buvo apie visus "Stumimus" ... onexcv , gali laisvai pusti is cia , niekam nereikia priminti koks Dalba-jobas esi ;) ponasvelnes neklausyk padlyzu , ne lietuviu pamoka , kad rasyti stengtumeis ... Velnes esi originalus ir niekas is taves to neatims :) Kaip sakoma "Jus juokiates , kad as kitoks , o as juokiuos , kad JUS VISI TOKIE PATYS" . Atleiskit uz pamoksla , Peace I'm out V
Redaguota 2012-04-19 15:53
db galvoju ar man taip buvo nutike.... rodos kad ne. :)
Redaguota 2012-04-19 16:26
nekreipiu :)
Redaguota 2012-04-19 16:41