Na šiaip neturiu laimės ant tokių dalykų, bet šis komentaras kaiką priminė.
eth4 parašė:
Kazkada gulejau ligoninei ir buvo saldainiu automatas. Pirkau saladainiu kurie kainavo 2 lt tai as imeciau 5 lt nes smulkiau neturejau. Tai man atmete 5 lt nors turejo atmes 3 lt.
Kažkada mokykloje buvo pastatytas saldainių automatas, na ir man buvo laisva pamoka. Mes su draugais buvom prie to automato, aš vaikštinėjau aplink ir kažkaip šovė į galvą paspausti "Grąžos" mygtuką. Mano pačio nustabai iškrito 4 Lt. Tikriausiai kasnors pamiršo pasiimti grąža. :)
Redaguota 2012-04-19 20:16
BloodyZero> Mintinai ismokes taisykles :) ?
As tai viena karta su draugu nuejau i maxima ir tas toks sypsosi ir sako man: "Tuoj pamatysi, parodysiu". As galvoju ka jis cia per * sneka. Tuomet jis priejo pasieme milka ir toliau sako "tuoj pamatysi". As WTF galvoju ka tureciau pamatyti... Jis sau ramiai nuona i vieta kur kameros nefilmuoja/nemato ir isideda i kisena ta milka. Ir sau ramiai nusipirko kolos ir isejo... (rofl)
As maximoj nusipirkau tris picas, o sumokejau tik uz viena.;)
Drygas parašė:
BloodyZero> Mintinai ismokes taisykles :) ?
As tai viena karta su draugu nuejau i maxima ir tas toks sypsosi ir sako man: "Tuoj pamatysi, parodysiu". As galvoju ka jis cia per * sneka. Tuomet jis priejo pasieme milka ir toliau sako "tuoj pamatysi". As WTF galvoju ka tureciau pamatyti... Jis sau ramiai nuona i vieta kur kameros nefilmuoja/nemato ir isideda i kisena ta milka. Ir sau ramiai nusipirko kolos ir isejo... (rofl)
Zinoma, kad pasitaiko - visiems taip. Bet knisa, kai zmogus primeta suaugusi, o net sakinio padoraus suregst nesugeba.
Redaguota 2012-04-19 20:31
Aš vieną kartą nuėjau prie vieno saldainių automato su draugeliu , sugalvojau nueit nusispirkti saldainių , nes vistiek tądien nebuvo kas veikt + norėjosi kažko užgraužt . Įmečiau 4lt į automatą , pasirinkau kokius norėjau saldainius . Vietoje to , kad man automatas išspjautų 1lt grąžos (nes saldainiai kainavo 3lt) , išspjovė 2 monetas po 5lt ... (rofl)(rofl)(rofl)
Ponasvelnes , neisizeisk , bet gal tu uzsienetis ?
GrizZzLy parašė:
Ponasvelnes , neisizeisk , bet gal tu uzsienetis ?
LOl jo, jis sako, kad jis nesimokina lietuvių kalbos, ji visiškai nereikalinga, bet abejoju ar jis daug užsienio kalbų moka :D
Redaguota 2012-04-19 20:40
Krč kas buvo man geriausiai, tai vietoj vieno cento atidavė litą, tačiau tas litas kažkoks nepasisekęs... kaip koks pirmo leidimo, panašus į centą, tik litas, kaip kokia padielka :D O blogiausia kas buvo, tai vietoj labas papildimo padave pildyk... Toliau nesakysiu kas buvo, nes gėda...
Redaguota 2012-04-19 20:52
Man buvo vieną kartą elektronikos parduotuvėj ;D
Dabar prisiminus net juokinga pasidaro :D
Topo Centre pirkau telefonines kalonėles .
Atidarau dežutę viskas yra . Pajungiau prie tel . Praėjo gal 10 sec ir taip py*t sprogimo garsas ;DDD
Net išsigandau ;DD
Linksma pasidaro kai prisimeni ;D