ponasvelnes parašė:
[quote]Lietuvis500 parašė:
[quote]ponasvelnes parašė:
as specialiai su klaidom parasiau nika
antra as niekat nesimokinau lietuviu kalbos nes jin visiskai nereikalinga
trecia is savo patirtes sakai kat mazas ?
Jei taip manai, dar labiau klysti. Lietuvių kalba reikalinga, dėl to ir būtina laikyti lietuvių k. egzaminą. Ateities profesijai reikalinga lietuvių k. Ir nesuprantu, dėlko reikia rašyti savo vardą su klaida? Čia tavo orginalumas?[/quote]
jo tikrai reikalinga lietuviu kalba.As nesakau kat jin nereikalinga aisku reikalinga biski pasneketi Lietuvoi.Bet ar nemanai kat simta kartu labiau reikalinga anglu rusu ir ispanu kalbos ????? arba rusu ka ? o gal tu neisvazeves niekat is Lietuvos kat taip sakai
atsirado mat patriotas
beje kaikurie gali pikti diel to ka parasiau bet turiekit omeny as ne pries pries visus tous dalikus tiesiok sakau yra daugiau reikalingesniu daliku ir nevaidinkit patriotus jeigu neasat tokia PIECE OUT[/quote]
:D kaip nesakai, kad nereikalinga?Sakei, jog ji ''VISISKAI'' nereikalinga. O šiaip, jei planuoji savo ateitį Lietuvoje, tai reikėtų lt kalbos, nebent planuoji dirbti fizinį darbą,arba nedirbti. Aš nesakau, jog patriotas esu, aš dėl savo ateities nesu tikras, nežinau kur būsiu, deja. O šiaip man tu nieko blogo nedarai, tiesiog sakau, jog man kartais ''užkliūna'' tavo vardas. Tiesiog, kaip mačiau ne vienam man. Išvis norėjau išsiaiškint dėlko taip yra, daugiau neberūpės.