📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Namu darbai.
59 žinutės · 15,550 peržiūros
🕐 2012-10-17 18:13 #16
tyrasvyras parašė:
[quote]tadaz997 parašė:
Gimnazija, tai minimum 2h ruosiu :)

Gimnazija IV kl, beveik visus ND darau prieš pamoką.[/quote]
Ir viska speji?
🕐 2012-10-17 18:16 #17
Hmm ar yra skirtumas ar gimnazija ar ne ? Skirtumo aš bent neišžvelgiu. Na jei kalbant kiek darau namu darbus, tai ivairiai buna kartais nedarau iš vis , kartais prieš pamoką . Na bet 50 minučiu užtenka, bet kartais buna taip kad sėdi ir galvoji ką rašyti tai tada 2 valandas tenkra prasedėti :D
🕐 2012-10-17 18:41 #18
Dowexx parašė:
Hmm ar yra skirtumas ar gimnazija ar ne ? Skirtumo aš bent neišžvelgiu. Na jei kalbant kiek darau namu darbus, tai ivairiai buna kartais nedarau iš vis , kartais prieš pamoką . Na bet 50 minučiu užtenka, bet kartais buna taip kad sėdi ir galvoji ką rašyti tai tada 2 valandas tenkra prasedėti :D

tas pats man. :D tik aš prieš pamoką nedarau :D
🕐 2012-10-17 18:47 #19
Artyom parašė:
[quote]tyrasvyras parašė:
[quote]tadaz997 parašė:

Ir viska speji?[/quote]
Tik matkės, fizikos ir informatikos(A lygis prog.) nespėju, nes dafiga užduoda dažniausiai, aišku anglų topikus ir rašinius namie parašau :D
🕐 2012-10-17 18:49 #20
Dowexx parašė:

Patikėk skiriasi, gimnazijose žymiai mažiau narkomanų, alkoholikų ir šiaip daunų, maždaug per 4 metus su visais daugiau ar mažiau susipažįsti.
🕐 2012-10-17 18:51 #21
tyrasvyras parašė:
[quote]Artyom parašė:
[quote]tadaz997 parašė:

Ir viska speji?[/quote]
Tik matkės, fizikos ir informatikos(A lygis prog.) nespėju, nes dafiga užduoda dažniausiai, aišku anglų topikus ir rašinius namie parašau :D[/quote]
Pas mus visi, visi klasiokai lietuviu daro per pertraukas, niekas niekada namie nebuna padares ;D
🕐 2012-10-17 18:54 #22
as nd darau visa diena nuo tada kai grystu namo iki 12 nakties...
🕐 2012-10-17 18:55 #23
10-15 min ir fsio:)
🕐 2012-10-17 19:00 #24
Na bet jaučiu kad man bus blogai per egzaminus... lietuviu pamokos nepavadinčiau lietuviu :D Na bet šeip ilgiau ateityje praleisiu nes teks perskaityti daug knygu... Na bet tai no problem :D
🕐 2012-10-17 19:03 #25
na tai jum gerai kad nedaug uzduoda... o mum pvz uzdave ismokti per 1 diena 50 saliu valstybes ir ju sostines o tos visos valstybes kaskokie bomzynai... po to rytoj rasom chemijos kontra... lietuviu savarankiska ir anglu savarankiska... sooo cool...
🕐 2012-10-17 19:11 #26
Anonymous parašė:
na tai jum gerai kad nedaug uzduoda... o mum pvz uzdave ismokti per 1 diena 50 saliu valstybes ir ju sostines o tos visos valstybes kaskokie bomzynai... po to rytoj rasom chemijos kontra... lietuviu savarankiska ir anglu savarankiska... sooo cool...

Chilax, mum būna anglų topiką per naktį parašyt, fizikos kontras kitą dieną, matkės savarankiškas, lietuvių diktantas ir 1km bėgimas.
🕐 2012-10-17 19:14 #27
tyrasvyras parašė:
[quote]Dowexx parašė:

Patikėk skiriasi, gimnazijose žymiai mažiau narkomanų, alkoholikų ir šiaip daunų, maždaug per 4 metus su visais daugiau ar mažiau susipažįsti.[/quote]

Jo tikra tiesa :) Bet siaip pas mus yra sunkiau, nes mano vidurkis is 9.3 pamazejo iki 7.24 nes uzduoda daug nd ir beveik kiekviena diena kontrai. Bet neveltui pirma mokykla rajone :)
🕐 2012-10-17 19:15 #28
tyrasvyras parašė:
[quote]Anonymous parašė:

Chilax, mum būna anglų topiką per naktį parašyt, fizikos kontras kitą dieną, matkės savarankiškas, lietuvių diktantas ir 1km bėgimas.[/quote]

Ka tokio su begimu bendro turi? Pasiruosi jam is vakaro ar kaip? :D
🕐 2012-10-17 19:15 #29
tadaz997 parašė:
[quote]Dowexx parašė:

Patikėk skiriasi, gimnazijose žymiai mažiau narkomanų, alkoholikų ir šiaip daunų, maždaug per 4 metus su visais daugiau ar mažiau susipažįsti.[/quote]

Jo tikra tiesa :) Bet siaip pas mus yra sunkiau, nes mano vidurkis is 9.3 pamazejo iki 7.24 nes uzduoda daug nd ir beveik kiekviena diena kontrai. Bet neveltui pirma mokykla rajone :)[/quote]

Pazymiai labai priklauso nuo mokytojo kompetencijos.
🕐 2012-10-17 19:23 #30
BloodyZero parašė:
[quote]tadaz997 parašė:
[quote]Dowexx parašė:

Jo tikra tiesa :) Bet siaip pas mus yra sunkiau, nes mano vidurkis is 9.3 pamazejo iki 7.24 nes uzduoda daug nd ir beveik kiekviena diena kontrai. Bet neveltui pirma mokykla rajone :)[/quote]

Pazymiai labai priklauso nuo mokytojo kompetencijos.[/quote]
aha...musu mokykloj is chemijos niekas 10,9 neturi :) nes mokytoja chujova, o tu chemiku nera :)
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti