📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Namu darbai.
59 žinutės · 15,551 peržiūros
🕐 2012-10-17 19:31 #31
BloodyZero parašė:
[quote]tyrasvyras parašė:
[quote]Anonymous parašė:
na tai jum gerai kad nedaug uzduoda... o mum pvz uzdave ismokti per 1 diena 50 saliu valstybes ir ju sostines o tos visos valstybes kaskokie bomzynai... po to rytoj rasom chemijos kontra... lietuviu savarankiska ir anglu savarankiska... sooo cool...

Chilax, mum būna anglų topiką per naktį parašyt, fizikos kontras kitą dieną, matkės savarankiškas, lietuvių diktantas ir 1km bėgimas.[/quote]

Ka tokio su begimu bendro turi? Pasiruosi jam is vakaro ar kaip? :D[/quote]
Durnius mokytojas, iš lempos priskaičiuoja bent 5 sec tai vietoj galimų 10 turi 9, apie trumpas distancijas išvis nekalbu...
🕐 2012-10-17 19:36 #32
Na pas mane mokykloje tokia situacija siuo metu su fizika ir...kaip...ir...viskas :D
🕐 2012-10-17 19:36 #33
muilas parašė:
[quote]BloodyZero parašė:
[quote]tadaz997 parašė:
[quote]Dowexx parašė:
Hmm ar yra skirtumas ar gimnazija ar ne ? Skirtumo aš bent neišžvelgiu. Na jei kalbant kiek darau namu darbus, tai ivairiai buna kartais nedarau iš vis , kartais prieš pamoką . Na bet 50 minučiu užtenka, bet kartais buna taip kad sėdi ir galvoji ką rašyti tai tada 2 valandas tenkra prasedėti :D

Patikėk skiriasi, gimnazijose žymiai mažiau narkomanų, alkoholikų ir šiaip daunų, maždaug per 4 metus su visais daugiau ar mažiau susipažįsti.[/quote]

Jo tikra tiesa :) Bet siaip pas mus yra sunkiau, nes mano vidurkis is 9.3 pamazejo iki 7.24 nes uzduoda daug nd ir beveik kiekviena diena kontrai. Bet neveltui pirma mokykla rajone :)[/quote]

Pazymiai labai priklauso nuo mokytojo kompetencijos.[/quote]
aha...musu mokykloj is chemijos niekas 10,9 neturi :) nes mokytoja chujova, o tu chemiku nera :)[/quote]
Musu mokykloj ish biologijos kontrolinio 2 dizdziausia moksliukai gyvenime netureja maziau 7, ish kontro gavo 6... Auksciausias pazymis koki gavo musu klaseje - 8...
🕐 2012-10-17 19:57 #34
Artyom parašė:
[quote]muilas parašė:
[quote]BloodyZero parašė:
[quote]tadaz997 parašė:
[quote]Dowexx parašė:
Hmm ar yra skirtumas ar gimnazija ar ne ? Skirtumo aš bent neišžvelgiu. Na jei kalbant kiek darau namu darbus, tai ivairiai buna kartais nedarau iš vis , kartais prieš pamoką . Na bet 50 minučiu užtenka, bet kartais buna taip kad sėdi ir galvoji ką rašyti tai tada 2 valandas tenkra prasedėti :D

Patikėk skiriasi, gimnazijose žymiai mažiau narkomanų, alkoholikų ir šiaip daunų, maždaug per 4 metus su visais daugiau ar mažiau susipažįsti.[/quote]

Jo tikra tiesa :) Bet siaip pas mus yra sunkiau, nes mano vidurkis is 9.3 pamazejo iki 7.24 nes uzduoda daug nd ir beveik kiekviena diena kontrai. Bet neveltui pirma mokykla rajone :)[/quote]

Pazymiai labai priklauso nuo mokytojo kompetencijos.[/quote]
aha...musu mokykloj is chemijos niekas 10,9 neturi :) nes mokytoja chujova, o tu chemiku nera :)[/quote]
Musu mokykloj ish biologijos kontrolinio 2 dizdziausia moksliukai gyvenime netureja maziau 7, ish kontro gavo 6... Auksciausias pazymis koki gavo musu klaseje - 8...[/quote]
nu ...kokia mokytoja tokie ir pazymiai ;)
🕐 2012-10-17 19:58 #35
Nebabuk prie cp pora h iš 7komentaru pasidaro 32komentarai :D

Na jei i tama tai pasmus šolioj yra geras dalyk, kad tik 1 kontras gali buti idiena.
🕐 2012-10-17 20:13 #36
Paulienis parašė:

Na jei i tama tai pasmus šolioj yra geras dalyk, kad tik 1 kontras gali buti idiena.

Cia kartais ne visose mokyklose taip?
🕐 2012-10-17 20:17 #37
Mum tai 2 kontrai buna bet nevisada
🕐 2012-10-17 20:24 #38
mum penktadienį 4 kontroliniai buvo... o šešios pamokos...
🕐 2012-10-17 20:26 #39
Paulienis parašė:

RUSAS!!!!! Normalūs žmonės nerašo "į dieną", mes rašom per dieną. Plius man atrodo čia yra švietimo ministerijos įsakymas.
Redaguota 2012-10-17 20:26
🕐 2012-10-17 20:43 #40
tyrasvyras parašė:
[quote]Paulienis parašė:

RUSAS!!!!! Normalūs žmonės nerašo "į dieną", mes rašom per dieną. Plius man atrodo čia yra švietimo ministerijos įsakymas.[/quote]

Skubejau rašyt, atsiprašau :)
🕐 2012-10-17 20:47 #41
Paulienis parašė:
[quote]Paulienis parašė:

RUSAS!!!!! Normalūs žmonės nerašo "į dieną", mes rašom per dieną. Plius man atrodo čia yra švietimo ministerijos įsakymas.[/quote]

Skubejau rašyt, atsiprašau :)[/quote]
Ash tai didelio skirtumo nematau... Svarbiausia, kad parase suprantamai ir iskaitomai...
🕐 2012-10-17 20:51 #42
Artyom parašė:
[quote]Paulienis parašė:
[quote]Paulienis parašė:

Ash tai didelio skirtumo nematau... Svarbiausia, kad parase suprantamai ir iskaitomai...[/quote]

Na nepasakyčiau , aš biški nekirtau kame čia šaknys :D .
Na jei sakai kad turi buti vienas kontras per diena , tai tada mano mokykloj tas istatymas negalioja pas mus 3 kontrai per diena kaip susiderina normalu :D
🕐 2012-10-17 20:53 #43
Dowexx parašė:
[quote]Artyom parašė:
[quote]Paulienis parašė:
[quote]Paulienis parašė:

Ash tai didelio skirtumo nematau... Svarbiausia, kad parase suprantamai ir iskaitomai...[/quote]

Na jei sakai kad turi buti vienas kontras per diena , tai tada mano mokykloj tas istatymas negalioja pas mus 3 kontrai per diena kaip susiderina normalu :D[/quote]

Vat specialiai lietuviu mokytojos paklausiu del to „i diena“. Beto, ponulis kabuciu det nemoka lietuvisku, o kitiems dar kazka aiskina.
🕐 2012-10-17 20:54 #44
Dowexx parašė:
[quote]Artyom parašė:
[quote]Paulienis parašė:
[quote]Paulienis parašė:

Na jei sakai kad turi buti vienas kontras per diena , tai tada mano mokykloj tas istatymas negalioja pas mus 3 kontrai per diena kaip susiderina normalu :D[/quote]
Gali būti:1nas kontras, 2 savarankiški,
🕐 2012-10-17 21:09 #45
EnlorsE parašė:
mum penktadienį 4 kontroliniai buvo... o šešios pamokos...

Nesvaik. Negal būt šjp daugiau nei 1 kontras į dieną. Gal ten kokie atsiskaitymai buvo...
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti