📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Namu darbai.
59 žinutės · 15,552 peržiūros
🕐 2012-10-17 21:17 #46
Lietuvis500 parašė:
[quote]EnlorsE parašė:
mum penktadienį 4 kontroliniai buvo... o šešios pamokos...

Nesvaik. Negal būt šjp daugiau nei 1 kontras į dieną. Gal ten kokie atsiskaitymai buvo...[/quote]

Pasakai mokytojai, kad jau buvo kontras ir negalime daugiau per diena rasyt. Ta pakeicia pavadinimas is kontrolinio i savarankiska ir viskas tuom pasibaigia. Svaig nesvaiges, vistiek mokytojas teisus visada...
Redaguota 2012-10-21 09:59
🕐 2012-10-17 22:37 #47
1-2h, kartais net nakti atsikeles mokausi kontroliniui.
🕐 2012-10-17 23:31 #48
2-6 H praleidžiu prie pamokų .
🕐 2012-10-18 07:04 #49
1-2 valandas.
🕐 2012-10-18 08:07 #50
BloodyZero parašė:
[quote]Lietuvis500 parašė:
[quote]EnlorsE parašė:
mum penktadienį 4 kontroliniai buvo... o šešios pamokos...

Nesvaik. Negal būt šjp daugiau nei 1 kontras į dieną. Gal ten kokie atsiskaitymai buvo...[/quote]

Pasakai mokytojai, kad jau buvo kontras ir negalime daugiau i diena rasyt. Ta pakeicia pavadinimas is kontrolinio i savarankiska ir viskas tuom pasibaigia. Svaig nesvaiges, vistiek mokytojas teisus visada...[/quote]
Tap ir yra... Šiandien mums irgi 4 kontroliniai, vakar 2, mokytojams tai nesvarbu, mes sakom turim mokintis, bet kas iš geriausių mokėsi praitais metai tie smuko šiais metais dėl tiek kontrolinių...
P.S žiūrint kiek užduoda namų darbų 1-4h.
🕐 2012-10-18 15:09 #51
tyrasvyras parašė:
[quote]Paulienis parašė:
Nebabuk prie cp pora h iš 7komentaru pasidaro 32komentarai :D

Na jei i tama tai pasmus šolioj yra geras dalyk, kad tik 1 kontras gali buti idiena.

RUSAS!!!!! Normalūs žmonės nerašo "į dieną", mes rašom per dieną. Plius man atrodo čia yra švietimo ministerijos įsakymas.[/quote]
Tu iš kokio medžio iškritęs?Tu gal koks lietuvių kalbos inspektorius?Kad padaro klaidų tai užsipuola :D
Chill man..
🕐 2012-10-18 15:44 #52
Aš praleidžiu maždaug valanda ar dvi. Buna, kad ir daugiau praleidžiu kai namų darbų daug. Na jeigu mažai tai pusė valandos užtenka :)
🕐 2012-10-21 09:29 #53
1-4h
🕐 2012-10-21 09:58 #54
5-10 min max. :D O šiaip jai reikia išmokti kokį nors eilėraštį , tai nesimokau , nes tingiu. :D Nuėjęs į šūlę pasimokau ir vsio :D Arba 15 min skiriu , ne daugiau :D
🕐 2012-10-21 09:58 #55
BloodyZero parašė:
[quote]Dowexx parašė:
[quote]Artyom parašė:
[quote]Paulienis parašė:
[quote]tyrasvyras parašė:
[quote]Paulienis parašė:

Na jei i tama tai pasmus šolioj yra geras dalyk, kad tik 1 kontras gali buti idiena.

RUSAS!!!!! Normalūs žmonės nerašo "į dieną", mes rašom per dieną. Plius man atrodo čia yra švietimo ministerijos įsakymas.[/quote]

Skubejau rašyt, atsiprašau :)[/quote]
Ash tai didelio skirtumo nematau... Svarbiausia, kad parase suprantamai ir iskaitomai...[/quote]

Na nepasakyčiau , aš biški nekirtau kame čia šaknys :D .
Na jei sakai kad turi buti vienas kontras per diena , tai tada mano mokykloj tas istatymas negalioja pas mus 3 kontrai per diena kaip susiderina normalu :D[/quote]

Vat specialiai lietuviu mokytojos paklausiu del to „i diena“. Beto, ponulis kabuciu det nemoka lietuvisku, o kitiems dar kazka aiskina.[/quote] BloodyZero - tik pastebejimas. pats ka tik parasei ,, i diena" o ne ,,per diena"
🕐 2012-10-21 10:00 #56
liudis123 parašė:
[quote]BloodyZero parašė:
[quote]Dowexx parašė:
[quote]Artyom parašė:
[quote]Paulienis parašė:
[quote]tyrasvyras parašė:
[quote]Paulienis parašė:

Skubejau rašyt, atsiprašau :)[/quote]
Ash tai didelio skirtumo nematau... Svarbiausia, kad parase suprantamai ir iskaitomai...[/quote]

Na nepasakyčiau , aš biški nekirtau kame čia šaknys :D .
Na jei sakai kad turi buti vienas kontras per diena , tai tada mano mokykloj tas istatymas negalioja pas mus 3 kontrai per diena kaip susiderina normalu :D[/quote]

Vat specialiai lietuviu mokytojos paklausiu del to „i diena“. Beto, ponulis kabuciu det nemoka lietuvisku, o kitiems dar kazka aiskina.[/quote] BloodyZero - tik pastebejimas. pats ka tik parasei ,, i diena" o ne ,,per diena"[/quote]

Cia internetas, o ne lietuviu kalbos pamoka, kad rasyciau tobulai...Rasau pakankamai aiskiai ir su skyrybos zenklais, ne taip kaip dauguma, todel prie mano rasybos neprisikabinekit :D
🕐 2012-10-21 11:01 #57
Dažniausiai užtrunku kokias 2-3 valandas , jeigu reikia ruoštis kontroliniam darbui , išmokti kokią kalbos taisyklę ar formules , užtrunku truputį ilgiau . Kartais jei spėju , namų darbus pasidarau klasėje arba mokyklos bibliotekoje .
🕐 2012-10-21 11:16 #58
Labai ivairiai :D kartais visai neruosiu, knygas susidedu i vsio :D, kartais kelias valandas prasedziu :D, matematikos namu darbu beveik nedarau, nes netikrina :D anglu kalbos jau nuo rugsejo 3 nedarau :D o praeita savaite visiskai nedariau jokiu nd :d bet per pamokas duro daug nestumiu, tai pazymiai nenukencia labai :D vat matematika be namu darbu - 9,4 :D fizika - 8,5 :D anglu - 9,5 :D
P.s. Mokausi gimnazijos 1kl :D
🕐 2012-11-26 19:01 #59
:DD
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti