jau zaidzu cs go kaip smagu atrdo kad sikciau ant jsu galvu jau jausmas toks smaguas afigenas beto nezinojo kad ten yra molotov koktelis visus tik deginu xD beto pana jau mano sake draugaus jau jega del panos viska padaryciau
beto jei kas turi dar kokiu zaidimu siuskit man i pasta o ne skypes kam skyepe jei per pastas galima skype istrynau uzema nemzai vietos ir siaip draugu nneturiu ten visi mano drauge facebook 3 ir viena pelene
beto ta pana sake kad turiu draugu kuriems po 18 metu zjbs ane ir sake gales susidrauguti geras turesiu suaugusi drauga galesiu visus gazditi dabar as cia kietas ir taip man 10 metu ir ka kazkas ahahah nepatinka? mano tevai * bet ir jus * esat aciu visiems uz gera laika as sajanas beto * lauzyk
as ir real vaidinu ereliu as visa gyvenima buvau erelis busiu o jus esat niekas siuksles ypac admin adminu nekenciu kai negalejo duoti kvaile
o jeigu rimtai tai myliu jus visus esat mldc gerbu jus dekui visems kadanors pisim mergas kartu cherba patikekit is gersim ok dw tada visam laiku nes rytoj vaziuoja i palanaga su pana atostogauti daugau cia nesilanksy nes vaikai po 16 metu kaip modzi cia lanko arba piratai ok iki su pana atostogausim o kai patostogausim bus vestuves ir tada gyvensiu savo gyvenima ir beto TV3 neziuriu nes ten *na krepsini rodo kaip ir jus sudo gabalai esat
dovydax, atlek i plunge jei mandras. man px kiek tau metu, kai pisiu is gipso, gerai nepasirodys nx. dw, duok skype, pakalbesim.
Del Viso kas susieta su zaidimais meiles DUDE chill out jeigu tau 11 tai nereiskia kad cia visiem reikia i sikna lysti nusiperki Cs : Go ir grajini kaip nori ir kokioje tik nori pozoje (Jei zinai ka turiu omenyje)
High-Five As padesiu :)
Redaguota 2013-09-25 12:40
Ne nu pirma kas tau sakė kad man 16 ??? chata skypes pasiskaityk daužta lenta tu... Man 15... Ir šeip už tokius žodžius tau neatleisiu.... Naglas labai baninkit ji ir viskas... Nieko gintax parašiau kad tai padarytu ir jus pritartumet..
Adminas paskaitys, bent jau as taip manau ir atsizvelgs i jo zodzius...
BTW vaiku manau nebsinores turei:D gims dar tokie, tai ne kazka:D
Redaguota 2013-09-25 14:57
Lukius parašė:
[quote]H4rdC0r3 parašė:
[quote]Lukius parašė:
Na keistai čia.Kokia pana,kad dėl žaidimo draugauja... Kom*...
Jeigu rasčiau mergą, kuriai patinka žaidimai, ir yra mano amžiaus, aš jos gyvenime nepaleisčiau.[/quote]
Bet man vistiek keistai atrodytų,kad mergai žaidimai patinka.Gal tiesiog tik taip man.[/quote]
Pritariu
Lukius Man irgi keistai atrodo kai zaizdamas TF2 isgirstu merga snekant. Tas pats kaip mergai rukyt.
Redaguota 2013-09-25 17:13
Gintaxai numesk jo ip pasistengsiu,kad pc pradėjo "greičiau" veikt ypač netas ,kad galėtu grajint mp CSGo normaliai "padėčiau" šiam žmogui :) davai kažkas doukit jo ip manau ne aš 1 noriu jam pridaryt nsm :)
Redaguota 2013-09-25 17:24