Gi demesio trukumas :D jus jau taip kreipiat i tokius daunus :D. Bet KILL IT BEFORE IT LAYS EGGZ ,rimtai ,jei tevas * ,tai ir vaikai daunai bus.
Dar supraščiau,kad merga koki paprasta žaidimuka žaistų,bet tikrai ne Cs ar dar kokia nors šaudyklę :D Man tai žiauriai keistai atrodo.
Redaguota 2013-09-25 19:13
bl visi cherba mano draugai atsitiko nelaime ta mano pana * pavoge mano steam profili ji sake pasakyk slatazodi pasakiau nieko blogo neitares ji pakeite negali but bl bl taip stengausi ir per diena praradau nu * o as ta ja pasakiau viska ir e pasta ir nick ir pass galvojau kad mes neturetumem tureti paslapciu o ta suka apipiso negaliu prisijungti ka daryti kaip grazyinti steam nu * nekeciu mergu apgavo likau be cs:go o dieve dieve as kaip erelis nx pykstu visus daiktus sulauzau nx ir patykekit mane uzmusiu ta kale gal patarsit ka ja padaryt kai sutiksu? nuzuydsiu tikrai del cs go viska padaryciau as kaip erelis turiu padaryti tiesa a*siu as ja nu jau tokie * ji ka man db dayrti draugai jus kaip mano draugai jus kaip mano draugai padekit
Total fake, bet paprikolinti megstu -
Kai ja sutiksi - sakyk duodi mano acc arba ciulpsi :D :D
Vaikas, sugalvojo pasi*vot, klaidu daro dachuje, mergos neturi ir neturejo, cia seip raso ir viskas. Nevarkit geriau. Taigi jis net nieko neturejes jis taip sako ir viskas. Kazkas jau sake kad issipisineja tai taip ir yra...
Rakinkit šitą temą ir viskas.
Sukurs nauja, labai tiketina.
man vienuodai sveicia kad ji grazi bet uz tai kentes ir tures ciulpti tikrai mano maza pimapla ot gudri lape del jos as ir prasau cs go o pasirodo ir jau viska buvo sugalvosi * parazite ta *ta boba viena diena pazaidziau ir vel nebeturiu o man patiko graint cs go db likjau be savo gyvenimo nekeciu tu bobu jos viska tik vogia o duoti nieko nenori nu fokusai negaliu prisijungti ne prie steam nei prie pasto kaip ir viska pakeite? o gal neteisingai vedziu bet buvo toks ne nu likau apgautas mergos?
p.s. man ne demesio trukumas o as as pyktas kad mergos vogia kas ne joms sukos
isigysiu ginklo lincesija ir tas * susaudysiu idomu kur del to reik kreiptis?
Redaguota 2013-09-26 17:34
Nerakinkit temos, as tika popcorno pasiemiau :D
Nu, tesiam, tesiam papasakok dar ka nors Dovydax
Einu sumustiniu karstu darytis cia melodrama :d