dovydax duok skype non steam duosiu galesi online lošt
Man rodos tave tevai megina Izoliuoti :DDD Jau ateme telefona ir dar zada atimti kompa:D Geda darai jiems:D
Karocia ligonis visiskas kaip jam negeda, uzaugs tai apsisiks kai pamatys ka anksciau cia rase ir vapscie, sako busim draugais, gerbsiu zinai man is tokio luzerio ne pagarbos nei draugystes nereikia. :D Tai va gerai cia visi sako uzsidirbk ble... ;)
Redaguota 2013-09-24 16:08
nu prasau zmones nupirkit arba kas turi atdiduokit betkoki zaidimo gift nu as noriu pasimavyti pries draugus kad turiu originala zaidima cia viskas del paneles ji sake jei as turesiu ir bus mano mergina kitaip atisako zinau kad ja rupi pinigai bet as jos noriu ja 13 metu man 11 bet as noriu nupirksit zaidima?
beto as ji zaisiu tikrai visa diena beto kodel man verta nupirkti zaidima ?
1.draugyste
2.atsilygisiu kazkada
3.susirasynesim prikolisim kai jaunimas vaikai iki 15 metu daro
4.galesim viska kartu dayrti
kaip as uzdirbsu jei nieks mane ir darba neprilima o tevai neduoda isvis tai kaip susitaupysu jums lengva pasakyt tai kodle nepadaort uz mane visko? matos kad cia visi balvonai
Redaguota 2013-09-24 16:09
Ir kieciausia kad tu Dovydax grasini tevu kuris tau net neperka to game'o. ZJBS tu spopa bicas. :D
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD what that's so funny but i forgot to laugh... I will cry... Del panos ?? ta pana tavo barakūda ir neieškok panos :D
r0x0y tu turi gali atsiusti dw prasau busim draugai nezinau o ko tu nori?
Dovydax parašė:
nu prasau zmones nupirkit arba kas turi atdiduokit betkoki zaidimo gift nu as noriu pasimavyti pries draugus kad turiu originala zaidima cia viskas del paneles ji sake jei as turesiu ir bus mano mergina kitaip atisako zinau kad ja rupi pinigai bet as jos noriu ja 13 metu man 11 bet as noriu nupirksit zaidima?
beto as ji zaisiu tikrai visa diena beto kodel man verta nupirkti zaidima ?
1.draugyste
2.atsilygisiu kazkada
3.susirasynesim prikolisim kai jaunimas vaikai iki 15 metu daro
4.galesim viska kartu dayrti
kaip as uzdirbsu jei nieks mane ir darba neprilima o tevai neduoda isvis tai kaip susitaupysu jums lengva pasakyt tai kodle nepadaort uz mane visko? matos kad cia visi balvonai
1)kokia prasme turet tokia panele???????
2)11m. o jau su panelem....
3)negali normalios susirast?
Redaguota 2013-09-24 16:12
sakau dovydax duok skype duosiu tau ta žaidimą