dovydax taip, bet tas mažas šunpalaikis ir ponasvelnes.. Net verkti norisi, mato vaikas prašo nu duokit nors ir cracked.. Bet ir ant dovydo pavarysiu... Nori su visom privilegijom žaisti :DD, džiaukis vapšie kad ir su botais žaistum :D
man cs labai patiko tai db noriu isbandyti nauja dali cs go bet neeina atsiusti dar jei neeina tai isvis cia amzinai neeis nu zmones nupirkti man ji tikrai daug kas naudoja paypal arba kas turi ir nenaudoja nu prasau o su botais as nenoriu zaist noiriu su tikremis zaidejais kad susirasciau nauju draugu ir siaip smagu del rank ir saip faina dar man sake kad ten yra trofejai tai smagu zaist kai gauni kazka
bet as noriu pasivavyti pries draugus kad ji turiu stemuose nu nupirkit man ji as rimtai cia as noriu originalo o ne piratino beto nebus avatar kaip per steam daug ko nebus nenoriu nesisuiu nriou kad ji man atsiusti i pasta
Kebabų nevalgyk dvi dienas ir turėsi.
O žinojai, kad CSGO, turi tokius reitingus kaip ESRB: M (Mature(Suaugusiem)), ir PEGI: 18+ (Tik nuo 18 metų)?
Dovydax man patikai db ne, matosi išlepintas išpopintas tėvų vaikas... Tas nepatinka tas nepatinka.. TAI * MAMAI ORGAZMĄ PADARYK IR NUPIRKS BL
Popamokinės veiklos trūkumas ir tiek.
bet ten nieko baisus nera nuogybu nera ir kito kaip outlast su draugu zaidem pries savaite is kart isigandom ir nebezaidziam negi jums taip sunku man ji nupirkti tureciau pats nusipirkciau bet neturiu beto ten cs go mac ir siaip nebus visu galimybu kaip ant steam nu nupirkit zmones prasau jusu neturit sirdes isvis busu draugas nezinau susirasynesim nu * as kaip nroiu parasau kodel nenorit nupirkti man sio zaidimo tevams nesakysiu
Dovydax parašė:
bet ten nieko baisus nera nuogybu nera ir kito kaip outlast su draugu zaidem pries savaite is kart isigandom ir nebezaidziam negi jums taip sunku man ji nupirkti tureciau pats nusipirkciau bet neturiu beto ten cs go mac ir siaip nebus visu galimybu kaip ant steam nu nupirkit zmones prasau jusu neturit sirdes isvis busu draugas nezinau susirasynesim nu * as kaip nroiu parasau kodel nenorit nupirkti man sio zaidimo tevams nesakysiu
Suprask gyvenime visko ko nori negauni. Tai tiesiog susitaikyk su tuo ir pasimokyk daugiau. Jei Labai norėtum, tai rastum būdu kaip gaut.
Redaguota 2013-09-24 15:50
Oi oi oi gal jie pinigų neturi kažkokiam nepažįstamam vaikui žaidimus pirkt ??? O tu jų sunus ??? prasičiuhink ir eik po kampu verkt