📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Būkit žmones dėl CS:GO
181 žinutės · 44,944 peržiūros
🕐 2013-09-24 15:22 #16
dovydax taip, bet tas mažas šunpalaikis ir ponasvelnes.. Net verkti norisi, mato vaikas prašo nu duokit nors ir cracked.. Bet ir ant dovydo pavarysiu... Nori su visom privilegijom žaisti :DD, džiaukis vapšie kad ir su botais žaistum :D
🕐 2013-09-24 15:24 #17
Dovydax parašė:
as samp atloses tai numeskit link kur butu galima bet nu prasau bukit zmones as ir taip verkdamas cia rasau prasau pagailekit as tikrai noriu ji zaist beto negalima atsiusti ir reik pirkti o pinigu neturiu nei banko korteles isvis nieko o kaip ir minejau tevai sakai neprasyti nes isvis ir pc atims nu prasau jusu kas nors dieve padek beto ten daug instaluoti o jei ir eitu tai tik crack serveruose nvisose as noriu buti zaidejas su visomis proivijegilomis prasau jsuu

kas tas trolis cia tas mazas zalias zmogeliukas?

sita atsisiusk ir zaisk
http://thepiratebay.sx/torrent/7803107/Counter-Strike__Global_Offensive_(CS__GO)

daba aik is cia gedos nedarik
geriau lt pasitaupik kokiam geresniam geimui o ne sitam sudui
🕐 2013-09-24 15:25 #18
MoDiZzZ parašė:
ponasvelnes kam tu aiškini jam mokintis kad pats karoč ne ką gerai rašai, nors stengiasi jis o tau nedaeina... Man ta pati bėda irgi yra, bet neverkiu po forumus ir nieko nesakau.. Lauksiu kol nucreckins gerai ir tada žaisiu :D

cause i can
🕐 2013-09-24 15:27 #19
man cs labai patiko tai db noriu isbandyti nauja dali cs go bet neeina atsiusti dar jei neeina tai isvis cia amzinai neeis nu zmones nupirkti man ji tikrai daug kas naudoja paypal arba kas turi ir nenaudoja nu prasau o su botais as nenoriu zaist noiriu su tikremis zaidejais kad susirasciau nauju draugu ir siaip smagu del rank ir saip faina dar man sake kad ten yra trofejai tai smagu zaist kai gauni kazka

bet as noriu pasivavyti pries draugus kad ji turiu stemuose nu nupirkit man ji as rimtai cia as noriu originalo o ne piratino beto nebus avatar kaip per steam daug ko nebus nenoriu nesisuiu nriou kad ji man atsiusti i pasta
🕐 2013-09-24 15:33 #20
Kebabų nevalgyk dvi dienas ir turėsi.
🕐 2013-09-24 15:33 #21
O žinojai, kad CSGO, turi tokius reitingus kaip ESRB: M (Mature(Suaugusiem)), ir PEGI: 18+ (Tik nuo 18 metų)?
🕐 2013-09-24 15:37 #22
Dovydax man patikai db ne, matosi išlepintas išpopintas tėvų vaikas... Tas nepatinka tas nepatinka.. TAI * MAMAI ORGAZMĄ PADARYK IR NUPIRKS BL
🕐 2013-09-24 15:37 #23
Dovydax parašė:

bet as noriu pasivavyti pries draugus kad ji turiu stemuose

truksta zodziu....:x:
🕐 2013-09-24 15:38 #24
Popamokinės veiklos trūkumas ir tiek.
🕐 2013-09-24 15:40 #25
H4rdC0r3 parašė:
O žinojai, kad CSGO, turi tokius reitingus kaip ESRB: M (Mature(Suaugusiem)), ir PEGI: 18+ (Tik nuo 18 metų)?

Nemanau kad pats žiūrėdavai į apribojimus..Plius jeigu tėvai neleidžia žaisti kažko, irgi negerai, tegu žaidžia ką nori.
🕐 2013-09-24 15:45 #26
bet ten nieko baisus nera nuogybu nera ir kito kaip outlast su draugu zaidem pries savaite is kart isigandom ir nebezaidziam negi jums taip sunku man ji nupirkti tureciau pats nusipirkciau bet neturiu beto ten cs go mac ir siaip nebus visu galimybu kaip ant steam nu nupirkit zmones prasau jusu neturit sirdes isvis busu draugas nezinau susirasynesim nu * as kaip nroiu parasau kodel nenorit nupirkti man sio zaidimo tevams nesakysiu
🕐 2013-09-24 15:48 #27
Dovydax parašė:
bet ten nieko baisus nera nuogybu nera ir kito kaip outlast su draugu zaidem pries savaite is kart isigandom ir nebezaidziam negi jums taip sunku man ji nupirkti tureciau pats nusipirkciau bet neturiu beto ten cs go mac ir siaip nebus visu galimybu kaip ant steam nu nupirkit zmones prasau jusu neturit sirdes isvis busu draugas nezinau susirasynesim nu * as kaip nroiu parasau kodel nenorit nupirkti man sio zaidimo tevams nesakysiu

Suprask gyvenime visko ko nori negauni. Tai tiesiog susitaikyk su tuo ir pasimokyk daugiau. Jei Labai norėtum, tai rastum būdu kaip gaut.
Redaguota 2013-09-24 15:50
🕐 2013-09-24 15:48 #28
Oi oi oi gal jie pinigų neturi kažkokiam nepažįstamam vaikui žaidimus pirkt ??? O tu jų sunus ??? prasičiuhink ir eik po kampu verkt
🕐 2013-09-24 15:49 #29
EXTENZZO parašė:
[quote]H4rdC0r3 parašė:

Nemanau kad pats žiūrėdavai į apribojimus..Plius jeigu tėvai neleidžia žaisti kažko, irgi negerai, tegu žaidžia ką nori.[/quote]
negerai??? kaip tik gerai as pc tik 4kl. gavau ir tjj tik racing game losiau. Mano draugo 5-metis brolis losia pc nuo mazens kj buvo mazas ziuredavo kjp losia jo brolis o dbr pats losia visokias mafia, gta, tapati cs go o palosias bando atkartot ta ka daro zaidimuose. Mano manymu blogai mazam vaikui duot lost saudykles
🕐 2013-09-24 15:49 #30
Dovydax parašė:

Really???:D Dont do this... :D :D
negi jums taip sunku man ji nupirkti:D
Cia jau biski per daug varai, ramintis reiketu. Nevisi gauna tai ko nori
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti