🕐 2013-09-24 16:13
mldc zmones atsiuskit davai cherba draugai pacanai kaip su jums susirasyneti jei jus nesuprat mano kalbos atsiuskit nu ta gift ar koki kita zaidima
TheImprezaWRX parašė:
[quote]Dovydax parašė:
nu prasau zmones nupirkit arba kas turi atdiduokit betkoki zaidimo gift nu as noriu pasimavyti pries draugus kad turiu originala zaidima cia viskas del paneles ji sake jei as turesiu ir bus mano mergina kitaip atisako zinau kad ja rupi pinigai bet as jos noriu ja 13 metu man 11 bet as noriu nupirksit zaidima?
beto as ji zaisiu tikrai visa diena beto kodel man verta nupirkti zaidima ?
1.draugyste
2.atsilygisiu kazkada
3.susirasynesim prikolisim kai jaunimas vaikai iki 15 metu daro
4.galesim viska kartu dayrti
kaip as uzdirbsu jei nieks mane ir darba neprilima o tevai neduoda isvis tai kaip susitaupysu jums lengva pasakyt tai kodle nepadaort uz mane visko? matos kad cia visi balvonai
Dovydax parašė:
r0x0y tu turi gali atsiusti dw prasau busim draugai nezinau o ko tu nori?
Dovydax parašė:
nu prasau zmones nupirkit arba kas turi atdiduokit betkoki zaidimo gift nu as noriu pasimavyti pries draugus kad turiu originala zaidima cia viskas del paneles ji sake jei as turesiu ir bus mano mergina kitaip atisako zinau kad ja rupi pinigai bet as jos noriu ja 13 metu man 11 bet as noriu nupirksit zaidima?
beto as ji zaisiu tikrai visa diena beto kodel man verta nupirkti zaidima ?
1.draugyste
2.atsilygisiu kazkada
3.susirasynesim prikolisim kai jaunimas vaikai iki 15 metu daro
4.galesim viska kartu dayrti
kaip as uzdirbsu jei nieks mane ir darba neprilima o tevai neduoda isvis tai kaip susitaupysu jums lengva pasakyt tai kodle nepadaort uz mane visko? matos kad cia visi balvonai
requiemn parašė:
[quote]HeLTaS parašė:
Kam tu tiesiog CS:GO neatsisiunti nulaužto? Ramiai sau žaidu nenusipirkęs.
MoDiZzZ parašė:
SAKAU DUOK SKYPE NU JMJ
MoDiZzZ parašė:
docydax turiu steam duok skype ten pašnekėsim duosiu tau ta su visom privilegijom nes turiu 2 juos viena laimėjau ir nenaudoju...