Dovydax parašė:
man vienuodai sveicia kad ji grazi bet uz tai kentes ir tures ciulpti tikrai mano maza pimapla ot gudri lape del jos as ir prasau cs go o pasirodo ir jau viska buvo sugalvosi * parazite ta *ta boba viena diena pazaidziau ir vel nebeturiu o man patiko graint cs go db likjau be savo gyvenimo nekeciu tu bobu jos viska tik vogia o duoti nieko nenori nu fokusai negaliu prisijungti ne prie steam nei prie pasto kaip ir viska pakeite? o gal neteisingai vedziu bet buvo toks ne nu likau apgautas mergos?
p.s. man ne demesio trukumas o as as pyktas kad mergos vogia kas ne joms sukos
isigysiu ginklo lincesija ir tas * susaudysiu idomu kur del to reik kreiptis?
Tu ne netekai savo gyvenimo o ji atgavai ;)
P.S. Dabar tipo prarado CS:GO tai tuoj dar vieno prasys :D
Redaguota 2013-09-26 18:21
geriausias komentatorius,tokiu reta,tesk prasau :))
Man atrodo jam *cough* *cough* Pc parėjo. Bet nesu tikras. Tai būkit geri palikit temą ramybėi.
mldc r0x0y :D jei reikės, kad sugestu vėl parašyk į skype :D
HEH HEH HEH :D reik ir man paprašyt žaidima :D Tai butu teletubies dream 2
Aš ju esu fanas ir nulaužto jo nėra labai prašau, nes man atsibodo prieš miega žaisti su baubais, noriu teletabių, Nes ten sakė mama kad yra pau ir jį valdai.. Nubėgi tu ir gauni paspirtuka.. Man nuo jo jau stajakas, prašau žaisiu visą nakti visa diena ir visą dienakti... MALDAUJU PRAŠAU :D
SARCAZM ON
Aš nebesuprantu, ar čia dovydax paprikol atėjo, ar rimtai jam 11 metu ir viską rašo rimtai?? Abiem atvejais kazkoks dalb*jobas yra... :D Išvis šita tema primena meksikiečių serialą :D
P.S. Jei rimtai merga pavogė tavo acc ir tu nemluoji, tai jėga, tokia merga mldc... jei * esi tai tavo problema...
Sekmės sumaltam givenime :D
Seip gali butu, kad cia sedi uz ekrano vaikas, kuris turi problemu su nervais.... lol
niekas nedalins tau CS GO
Galit baigt rašyt ir leist numirt tai temai pagaliau? Nebeužkniskit žmonių su ja prašau? Bent jūs padorūs kažkiek pabūkit.