Mėgstu vakarais per laptop'ą ką nors pagrind'int biški muzikos klausydamas pvz. Diablo, Borderlands, Terraria, WoW ir t.t. Pasiūlysit gal ko panašaus? Su įdomia veikėjo progresavimo/loot'o sistema. Atrodo žanre viską jau bandęs, nieko naujo nerandu.
Pokemonai per Emulator, TERA, EVE Online, OS Runescape, Warframe, Minecraft, Terraria.
Pasiūlykit racing mp žaidimų ant tokių biški prastesnių gpu kaip geforce 430gt, kad iš čia atsisiuntus mp eitų.
Kažką linksmo gali būti 2D
Reikalingas įdomus mmo žaidimas, kadangi gavau savaitę "atostogų" norėčiau ką nors palošti.
Imanoma kanors is shooter,action pazaist su tokiu pc ? http://imgur.com/KFYP1Nf
Redaguota 2016-09-28 16:01
Trūkę raiščiai, namie pririštas vos ne mėnesiui ir žiauriai nėra ką veikt. Ten pora LoL'o mačų subeldžiu, kelias serijas kokio anime pažiūriu, bet vistiek pabosta.
Pasiūlykit ką nors įtraukiančio, su gera istorija. Kaip istorijos atžvilgiu mano mėgstamiausi: Life is Strange, The Walking Dead, Valiant Hearts: The Great War ir pnš.
AMD Athlon(tm) II X2 250 Processor 3,00GHz
4GB RAM
GeForce GT 240
Na man labai patiko
Brothers In Arms
Guns, Gore & Cannoli
ok, siūlau kitus :D
Call of Juarez Dalys
Deadlight
Duke Nukem Forever
Enslaved: Odyssey To The West
Fahrenheit: Indigo Prophecy Remastered
Family Guy: Back To The Multiverse
Freedom Fighters
Grim Fandango Remastered
Metro 2033
Shadow Warrior
Redaguota 2016-10-10 20:31
Kelis iš to sąrašo esu perėjęs, bet dauguma lyg ir nežaisti, dėkui, atsirinksiu gal kažką :D
Machinery parašė:
[quote]Qiux parašė:
Duke Nukem Forever
[/b]
Beširdi tu, šito žaidimo net priešui rekomenduoti negalima.[/quote]
Kodėl? o, kas jame blogo? :D aš asmeniškai pražaidžiau apie valandą man patiko bet aptingau, viską pareit :D
Redaguota 2016-10-10 21:28
Pasiulykit zaidima koki panasu i BF3 ar MOH 2010 kad butu ne is tu futuristiniu kur lazeriais saudosi
BF4, COD Black Ops 1 ir 2, MOH Warfighter jau perejes :)