🕐 2016-06-03 19:35
Qiux parašė:
Pasiūlykit kažką vasariško kaip GTA V, Bus Driver aplinka kad būtų šviesi
Just Cause 3.
Qiux parašė:
Machinery parašė:
[quote]Qiux parašė:
Machinery parašė:
[quote]Qiux parašė:
Nereikėjo šito siūlyt, gi žinot kaip jis pergyvena dėl denuvo. ;D
Wololo parašė:
Machinery - nesiūlyk jam tokių, pirkt žaidimus jam nuodėmė.
Qiux parašė:
Tai aišku kad pergyvenu dėl to Denuvo n* jis reikalingas buvo?, taip jie sušiko viską kad dėjau... suprasčiau jei žaisčiau MP ar reiktu man Achievements bet man reik tik SP pareinu ir einu prie kitų žaidimų SP... tai man pirkti net neapsimoka leist pinigų... ant žaidimų
Gerai kai jums tėvai duoda tu pinigų ar už kokie stipendija nusiperkat... ar per vasarą padirbat...
Jon4s4 parašė:
[quote]Qiux parašė:
Tai aišku kad pergyvenu dėl to Denuvo n* jis reikalingas buvo?, taip jie sušiko viską kad dėjau... suprasčiau jei žaisčiau MP ar reiktu man Achievements bet man reik tik SP pareinu ir einu prie kitų žaidimų SP... tai man pirkti net neapsimoka leist pinigų... ant žaidimų
Gerai kai jums tėvai duoda tu pinigų ar už kokie stipendija nusiperkat... ar per vasarą padirbat...
Machinery parašė:
G2a daugumą naujų žaidimų per pusę pigiau galima nusipirkti.Mažiau prie pc sėdėk ir tas single player bus vertas pinigų.
Qiux parašė:
[quote]Machinery parašė:
G2a daugumą naujų žaidimų per pusę pigiau galima nusipirkti.Mažiau prie pc sėdėk ir tas single player bus vertas pinigų.
Machinery parašė:
[quote]Qiux parašė:
[quote]Machinery parašė:
Qiux parašė:
[quote]Machinery parašė:
[quote]Qiux parašė:
[quote]Machinery parašė:
Machinery parašė:
Nieko keisto kodėl čia skundies, jei pasiduodi nepradėjąs.