📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
STICKY "Pasiūlykit žaidimą" tema
421 žinutės · 224,405 peržiūros
🕐 2016-06-03 19:35 #76
Qiux parašė:
Pasiūlykit kažką vasariško kaip GTA V, Bus Driver aplinka kad būtų šviesi

Just Cause 3.
🕐 2016-06-03 19:44 #77
Machinery parašė:
[quote]Qiux parašė:

Just Cause 3.[/quote]

Nereikėjo šito siūlyt, gi žinot kaip jis pergyvena dėl denuvo. ;D
🕐 2016-06-03 19:52 #78
Machinery - nesiūlyk jam tokių, pirkt žaidimus jam nuodėmė.
🕐 2016-06-03 20:31 #79
Machinery parašė:
[quote]Qiux parašė:

Just Cause 3.[/quote]

Nu jo šis žaidimas atrodo įdomiai išties

Nereikėjo šito siūlyt, gi žinot kaip jis pergyvena dėl denuvo. ;D

Tai aišku kad pergyvenu dėl to Denuvo n* jis reikalingas buvo?, taip jie sušiko viską kad dėjau... suprasčiau jei žaisčiau MP ar reiktu man Achievements bet man reik tik SP pareinu ir einu prie kitų žaidimų SP... tai man pirkti net neapsimoka leist pinigų... ant žaidimų

Wololo parašė:
Machinery - nesiūlyk jam tokių, pirkt žaidimus jam nuodėmė.

Kodėl nuodėmė? jei aš turėčiau daxuja pinigų, pirkčiau aš tuos žaidimus ir dėl SP bet kai iš niekur negaunu pajamų tai kas man belieka? net negaliu važinėtis į kitą miestą su autobusų nes neturiu vapšie pinigų...

Gerai kai jums tėvai duoda tu pinigų ar už kokie stipendija nusiperkat... ar per vasarą padirbat...

P.S. tikiuosi kad 3DM Japonai dirba prie to ir greitu laiku viską nulauš nes vapšie šakės bus jei nenulauš nes tuoj visus AAA žaidimus nebus įmanoma žaisti
Redaguota 2016-06-03 20:42
🕐 2016-06-03 20:47 #80
Laikai keiciasi kaip matai. Back in a day buvo "allright" nepirkti zaidimu ir siustis juos. Dabar atvirksciai :D
🕐 2016-06-03 20:48 #81
Qiux parašė:
Tai aišku kad pergyvenu dėl to Denuvo n* jis reikalingas buvo?, taip jie sušiko viską kad dėjau... suprasčiau jei žaisčiau MP ar reiktu man Achievements bet man reik tik SP pareinu ir einu prie kitų žaidimų SP... tai man pirkti net neapsimoka leist pinigų... ant žaidimų

Gerai kai jums tėvai duoda tu pinigų ar už kokie stipendija nusiperkat... ar per vasarą padirbat...

Kaip, kam reikalingas buvo?Labai logiška ,kad deda apsaugą.Piratavimas tai tam tikra vagystės formą.Denuvo buvo sukurtas, kad devs daugiau uždirbtu,vartotojai nevogtų.Ir aš pats pinigų neturiu, tai neperku ir nezyziu dėl to.Plius, yra daug puikių senų žaidimų.Nereik išnaglėt ir tikėtis kokybiškų produktų dykai, juk ne savo malonumui kuria tuos žaidimus.
🕐 2016-06-03 20:55 #82
Jon4s4 parašė:
[quote]Qiux parašė:

Kaip, kam reikalingas buvo?Labai logiška ,kad deda apsaugą.Piratavimas tai tam tikra vagystės formą.Denuvo buvo sukurtas, kad devs daugiau uždirbtu,vartotojai nevogtų.Ir aš pats pinigų neturiu, tai neperku ir nezyziu dėl to.Plius, yra daug puikių senų žaidimų.Nereik išnaglėt ir tikėtis kokybiškų produktų dykai, juk ne savo malonumui kuria tuos žaidimus.[/quote]

Su tokių atginimu kaip lietuvoje piratauti negėda, turtingos šalis kaip ameriką, kanadą ar norvergija juk perka... tai jie užsidirba sakyčiau pakankamai tu pinigų
🕐 2016-06-03 20:56 #83
G2a daugumą naujų žaidimų per pusę pigiau galima nusipirkti.Mažiau prie pc sėdėk ir tas single player bus vertas pinigų.
🕐 2016-06-03 21:01 #84
Machinery parašė:
G2a daugumą naujų žaidimų per pusę pigiau galima nusipirkti.Mažiau prie pc sėdėk ir tas single player bus vertas pinigų.

Bet papildomas mokestis už
G2a shield, 1.00 Euras
Lithuania į 21% VAT 2:75 Euras

Už ką man mokėti dar papildomai eina jie šikti...

sėdžiu prie pc nes neturiu ką veikti būtų ką veikti nesėdėčiau prie pc

Mano tikslas yra ko daugiau žaidimų pareiti o ne nusipirkti vieną ir žaisti metų metus kaip tarkim koki cs go, tai ir sakiau neapsimoka man pirkti žaidimus nes pareisiu vieną kart ir stovės...
Redaguota 2016-06-03 21:04
🕐 2016-06-03 21:03 #85
Qiux parašė:
[quote]Machinery parašė:

G2a shield, 1.00 Euras

sėdžiu prie pc nes neturiu ką veikti būtų ką veikti nesėdėčiau prie pc[/quote]
Mokykis programuoti ar PS naudoti.Yra tos veiklos, ypač su pc.
🕐 2016-06-03 21:07 #86
Machinery parašė:
[quote]Qiux parašė:
[quote]Machinery parašė:

G2a shield, 1.00 Euras

Mokykis programuoti ar PS naudoti.Yra tos veiklos, ypač su pc.[/quote]

Girdėjau kad reik gerai mokėti matematika norit išmokti progamuoti, kažkada bandžiau bet sunkiai ką supratau ten, tai taip ir pasiliko su PS irgi bandęs prieš porą metų bet pasirodė per sunku ir mečiau
🕐 2016-06-03 21:11 #87
Qiux parašė:
[quote]Machinery parašė:
[quote]Qiux parašė:
[quote]Machinery parašė:

G2a shield, 1.00 Euras

Mokykis programuoti ar PS naudoti.Yra tos veiklos, ypač su pc.[/quote]

Girdėjau kad reik gerai mokėti matematika norit išmokti progamuoti, kažkada bandžiau bet sunkiai ką supratau ten, tai taip ir pasiliko su PS irgi bandęs prieš porą metų bet pasirodė per sunku ir mečiau[/quote]
Nieko keisto kodėl čia skundies, jei pasiduodi nepradėjąs.
🕐 2016-06-03 21:30 #88
Machinery parašė:
Nieko keisto kodėl čia skundies, jei pasiduodi nepradėjąs.

Nu jo čia mano minusas labai greit pasiduodu :D bet netikiu kad man pavyktu kažką išmokti ypač programuoti ten tiek tu kodų kad eina sau

P.S. o ko skirasi paprastas žaidimas nuo Digital Deluxe versijos steame?

ir kodėl per g2a tas papildomas mokestis?

Tas mokestis yra G2A shield. Perkant brangesnius žaidimus patartina naudot jį. Digital Deluxe ir pan. versijos tūri pridėtų bonusų/DLC.
Jei dar yra klausimų - toliau jau rašotės į PM arba šaukyklą, o ne čia.
Redaguota 2016-06-04 14:09
🕐 2016-06-03 21:34 #89
Gal yra įdomių, gerų žaidimų ant Google Cardboard? Išbandžiau jau daug žaidimų, ir iš Google Cardboard app.
🕐 2016-06-04 12:16 #90
Pasiūlykit kokiu CO-OP RPG žaidimų, kad eitu crackinta žaist.
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti